SCANDAL pe banii de alegeri. Cristescu, către Mihail (USR): Nu îmi spuneți când să tac! De la dumneavoastră mă aștept la orice!

Radu Cristescu (PSD) a avut un schimb dur de replici cu Radu Mihai-Mihail (USR), în direct, la România TV, pe tema alocării de fonduri pentru organizarea alegerilor.

Emisiunea moderată de Liliana Ruse a avut momente tensionate. Scandalul a izbucnit între reprezentantul PSD, Radu Cristescu, și cel al USR, Radu Mihail, pe tema alocării de bani publici pentru organizarea eventualelor alegeri anticipate, dar și a alegerilor parlamentare. Iată câteva dintre replicile, care au putut fi înțelese de telespectatori, ținând cont că cei doi invitați au vorbit unul peste altul minute în șir:

Radu Mihail: L-am ascultat adineauri cum spune că PSD a calculat că se vor aloca miliarde de lei pentru organizarea unor alegeri. Domnule Cristescu, nu trebuie miliarde!  A doua chestiune e că vom cheltui miliarde pentru anticipate! 

Radu Cristescu: Câteva zeci de milioane. Mă acuzați de niște miliarde...Spuneți dvs. cât a costat referendumul de 2 lei al lui Iohannis!

Radu Mihail: În niciun caz nu a costat miliarde. Dumneavoastră ați spus că vom cheltui bani în plus pe alegeri anticipate. Vă amintesc că va fi un singur tur de alegeri parlamentare în acest an! Lăsați-mă să termin!

Radu Cristescu: Veți cheltui în minus după logica USR. De la dumneavoastră mă aștept la orice!

Radu Mihail: Vă rog să tăceți și să mă ascultați!

Radu Cristescu: Nu îmi spuneți mie când să tac și când să vorbesc!

Radu Mihail: Va fi un singur tur de alegeri parlamentare anul acesta. Va avea un singur cost, da? Nu vor fi două! Nu mai sunteți la guvernare, nu vă mai jucați cu bugetul.

Radu Cristescu: Nu îmi spuneți când să tac și când să vorbesc, da? De la dumneavoastră mă aștept la orice!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel