Scandal: Oficial de la Transporturi, la mare cu elicopterul alături de fiu şi secretară

Un scandal este pe cale să izbucnească la Ministerul Transporturilor după ce secretarul de stat, Dragoș Titea, este acuzat că s-a folosit de funcția deținută pentru a pleca la mare cun un elicopter  al Școlii de Aviație. 

Dragoş Titea, secretar de stat din Ministerul Transporturilor, este acuzat ca ar fi plecat la Constanta cu un elicopter al Scolii de Aviatie, insotit de șefa de cabinet şi de fiul său. Aceştia din urma au fost trecuţi in acte drept piloţi, potrivit stirileprotv.ro. Titea sustine ca zborul a fost unul legal.

Pe 8 iulie, secretarul de stat din Minsterul Transportului ar fi zburat cu elicopterul la Constanta, împreuna cu fiul sau si sefa lui de cabinet, Alexandra Florea. Acolo, Titea a participat la o intalnire a conducerii Romatsa cu omologii din Bulgaria. Pe documentul care aproba accesul pe platforma aeroportului Baneasa, sefa de cabinet si baiatul lui Titea au fost insa trecuti drept piloti care efectueaza un zbor de instructie.

Care este prețul unui zbor București-Constanța

Dragos Titea spune însă că a plecat cu elicopterul în interes de serviciu, că a fost un zbor plătit şi nu poate explica de ce sefa lui de cabinet si baiatul sau au fost trecuti drept piloti in documentul oficial.

În mod normal, un zbor cu elicopterul pe ruta Bucuresti - Constanta poate costa aproximativ 1.000 de euro, în funcţie de compania care închiriază, ruta şi de numărul persoanelor de la bord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel