Scandal monstru la CNA. Banciu: Nu mă faceţi retardat, nu vă permit

Scandal monstru azi la CNA după ce B1 TV a fost amendat cu 50.000 de lei din cauza unor afirmații considerate xenofobe la adresa ungurilor făcute de Radu Banciu.

Vizate au fost edițiile emisiunii Lumea lui Banciu din perioada 30 noiembrie - 4 decembrie 2015, în contextul atentatului dejucat la Târgu Secuiesc, în care a fost implicat un bărbat, membru al formațiunii extremiste „Mișcarea de Tineret 64 de Comitate".

La ședința de astăzi a fost prezent în fața membrilor și Radu Banciu, discuțiile între cele două părți purtându-se în termeni duri.

"Mai rar, în 26 de ani de televiziune, am auzit pe post un discurs mai xenofob. Vadim Tudor nu făcea astfel de generalizări. Genul ăsta de argument nu reuşesc să îl pătrund. Eu am crezut ca face un rol la televizor. Unii sar clar calul la televizor deși în viața de zi cu zi sunt oameni ok. Prezența lui aici mi-a aratat că nu este cazul", a spus Radu Herjeu, membru CNA.

[citeste si]

Radu Banciu a avut imediat replică: "Îmi asum personal tot ce s-a vorbit în acea emisiune. Am venit sa spun că certificăm acest lucru. De fiecare dată când facem o afirmaţie, o facem în cunoştinţă de cauză. Am văzut documentul (raportul de monitorizare al CNA - n.r.), este complet. Au fost discuţii lungi, bine că am rămas în viaţa, a fost o tentativă de atentat terorist. Despre atentatele teroriste dejucate discutăm oricând".

Lorand Turos a făcut referire la faptul că Radu Banciu a spus că ungurii sunt urâți, scrie Pagina de Media.

"Cu faţa mea urâtă mi-e jenă să stau în faţa domnului Banciu", a spus Lorand Turos.

Banciu: „Puteţi să-mi spuneţi ce am spus despre domnul Turos, dacă am spus că este urât domnul Turos. "Maghiarii nu sunt foarte frumosi la chip, arată groaznic", a spus Banciu în emisiunea sa.

Dorina Rusu: „Nu mi se pare normal ca noi ca instituţie a statului să ascultăm un discurs cu privire la cat de urati, extremişti şi răi sunt ungurii."

Banciu: „Ceea ce spuneti dvs. este totalmente inacceptabil. Sunteţi într-o eroare. Eu fac această afirmaţie în cunoştinţă de cauză. Noi am fost martorii unui atentat terorist."

Turos: Din pacate viziunea dvs. asupra minorităţilor a rămas la nivelul din '90.

Banciu: „Nu mă faceţi retardat, nu vă permit să spuneţi ceea ce n-am spus. N-am ramas la nivelul anilor 90."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel