Scandal monstru între inițiatoarea legii antifumat și Florin Chilian. CNA și PRO TV, implicate: Să mă sărutați în cur

Florin Chilian, Aurelia Cristea (inițiatoarea legii antifumat), CNA și PRO TV se află în mijlocul unu scandal monstru care s-a lăsat cu o amendă usturătore pentru postul de televiziune.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat Pro Tv cu 20.000 de lei, în şedinţa de marţi, din cauza emisiunii "La Măruţă" din 17 martie în care cântăreţul Florin Chilian ar fi insinuat despre deputata Aurelia Cristea, iniţiatoarea Legii antifumat, că ar fi "c***ă", fără ca moderatorul, Cătălin Măruţă să intervină, scrie Mediafax.

"Florin Chilian îşi bate joc de domna deputat Aurelia Cristea, o întreabă 'Cat e ora la cabinetul ei parlamentar?...Nu asa e la c***e?' – Şi se scuza ca aşa ar fi zis Ioan Rus. Maruţă, bineînţeles că nu intervine în calitate de moderator, îi dă voie să o numească practic 'c***ă' (...)", se afirmă în plângerea primită de CNA.

În ediţia din data de 17 martie a emisiunii "La Măruţă", de tip "magazin social", care a fost difuzată în direct, cu marcajul "AP", a fost discutat subiectul intrarii în vigoare a Legii antifumat, invitaţii exprimând opinii pro sau contra.

Invitaţi în platou au fost iniţiatoarea Legii antifumat Aurelia Cristea, cântăreţul Florin Chilian, clarvăzătoarea Carmen Harra şi alţii.

La începutul ediţiei, potrivit raportului de monitorizare, s-a purtat următorul dialog între Florin Chilian, Aurelia Cristea şi moderator:

Dialogul dintre Chilian și Aurelia Cristea

"Florin Chilian: Sunteţi cumva... Am înţeles că sunteţi din gruparea aia Transilvania, nu? De acolo sunteţi deputat?
Aurelia Cristea: Nu. Sunt din Cluj-Napoca.
Florin Chilian: Mai rău. Şeful dumneavoastră... Nu, apropo de femei, că vorbeam mai devreme. Cât, cât este ora la dumneavoastră la cabinetul parlamentar? Cât tre' să plătească un om? Vorbim de femei că...
Aurelia Cristea: Eu cred că intrăm într-o zonă pe care dumneavoastră o duceţi în derizoriu, ceea ce...
Florin Chilian: Nu, vorbeam despre... Şi acum citez dintr-un ministru care vorbea despre cum au grijă c******e despre, de copiii lor care devin golani? (făcând referire la o declaraţie a fostului ministru al Transporturilor Ioan Rus, n.r.)".

De asemenea, în aceeaşi emisiune Florin Chilian a spus ca noua lege e scrisă "cretinoid", reacţia lui Măruţă fiind de a o întreba pe Aurelia Cristea dacă i s-a mai spus aşa ceva - "Eu sunt pentru legea asta, o respect... Diferenţa este că mi se pare cretinoid scrisă, este mai dură decât oricare altă lege, din orice altă parte a lumii", moment în care Cătălin Măruţă a avut următoarea reacţie: „Uite, doamna deputat, iniţiatoarea legii... Dumneavoastră aţi scris-o? Vi s-a spus vreodată că este cretinoid scrisă?".

Aurelia Cristea: Mulțumesc CNA

După aflarea veștii că CNA a amendat PRO TV, Cristea a mulțumit Consiliului.

”Sunt instituții care funcționează în ROMANIA. Mulțumesc CNA! Dedic aceasta mică victorie tuturor femeilor care au fost jignite și denigrate doar pentru că sunt femei”, a scris inițiatoarea legii antifumat, pe Facebook.

 

Sunt instituții care funcționează în ROMANIA. Mulțumesc CNA! Dedic aceasta mică victorie tuturor femeilor care au fost jignite și denigrate doar pentru că sunt femei.

Posted by Aurelia Cristea on Tuesday, April 5, 2016

Florin Chilian a reacționat dur după decizia CNA: Să mă sărutați în cur

”Drept la replica catre CNA - Mancati cacat cacanarilor! In acest context va rog ca cu buze moi, umede, tremurande dar frematande sa ma sarutati in cur. Licenta.

"O spun foarte direct. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. " 10 iunie 2015 - Ioan Rus - sef PSD

Nimic nu este mai induiosator decat sa vezi un profesionist in arta mancatului de cacat, vorbesc aici despre politicienii in general, mancand cacat de la prima ora a diminetii, direct pe stomacul gol.

"Femei jignite si denigrate doar pentru ca sunt femei"... :)))

Pai doamna cu aprozarul omite, e drept cu ajurorul altor rahati din CNA, ca eu nu am facut altceva decat sa o intreb cat este tariful pentru o ora la cabinetul de parlamentar.

Tinand cont ca munceste 51 de zile pe an si ca prima grija este sa-si voteze salarii, pensii si alte privilegii care jignesc toti romanii in frunte cu profesorii si medicii, ma gandesc ca pretul pe o ora din viata unei femei parlamentar roman la cabinet este urias daca nu cumva exorbitant , ori in acest context intrebarea mea fuse mai mult decat legitima. Sa nu ma apuc sa fac un calcul legat de salariu de parlamentar raportat la cele 51 de zile lucrate, pentru a gasi cat incaseaza pe ora pentru ca sigur, sigur am sa ajung la concluzia ca nu mi-o pot permite, pe ea pe ora zic. :)))

Trecand peste asta si peste talentul nemarginit al jegurilor din CNA de a o face pe Mama Omida - stiind ei sigur cu mintea lor putina dar suficienta ce a vrut sa zica poetul le reamintesc ca in cadrul aceleiasi emisiuni am amintit ca nu am facut altceva decat sa pun o fireasca intrebare citandu-l pe seful de partid al politicianei care nu m-a lamurit care este legatura cu camera de hotel, intimitatea din aceasta ca loc public de busines al investitorului, politistul fost care are afaceri hoteliere si legea antifumat, zic ca nu am facut altceva decat sa-l citez cu maxima dar lucida smerenie pe seful ei de la PSD Cluj - ministrul Ioan Rus.
Asa ca mars ma politicieni si membri CNA de cacat degraba de cacat halitorii ca nu v-am vazut indignati cand un ministru in functie a facut curve toate mamele si golani toti copiii.

Fireste ca este doar o licenta tot ce am scris aici despre mancatorii de cacat dar nu numai”, a scris Florin Chilian pe Facebook.

 

Drept la replica catre CNA - Mancati cacat cacanarilor! In acest context va rog ca cu buze moi, umede, tremurande dar...

Posted by Florin Chilian on Tuesday, April 5, 2016

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel