Scandal monstru din cauza lui Pomohaci, la România TV

Cristian Pomohaci, exclus din preoție, a fost mărul discordiei, sâmbătă seara, între invitaţii aflaţi în platoul România TV, printre aceştia numărându-se Miron Cozma şi Florina Glica, o apropiată a lui Pomohaci.

Florina Glica a spus că îi acordă prezumţia de nevinovăţie lui Cristian Pomohaci. Miron Cozma s-a înfuriat: „Eu, ca ortodox, mă simt jignit că această doamnă, în continuare, subliniază părintele Pomohaci. E de râsul lumii, doamnă! Dumneata eşti ortodoxă. Ne tot spui de părintele, părintele.. o fi pentru dumneata! Pentru noi e o insultă! (...) Mă enervez".

Prezentatoarea a fost nevoită să intervină, cum de altfel a făcut-o de mai multe ori pe parcursul emisiunii. „Calmaţi-vă, vă rog. Să respectăm fiecare invitat din această emisiune". La un moment dat, i s-a zis: „Vă tăiem lavaliera! Trebuie să fiţi decent."

Miron Cozma a continuat cu declaraţiile: „Am să cer Guvernului României, ministrului Culturii... Domnule ministru al Culturii, eu, Miron Cozma, cer, la modul imperativ, să nu-i permiţi să mai poarte costumul poporului meu".

Elena Merişoreanu, de asemenea aflată în platoul emisiunii, a spus că „nu putem să judecăm un om". „Eu sunt ortodox, nu ca voi!", a mai spus Cozma.

Avocatul Ionaşcu, la un moment dat, a intrat într-o intervenţie telefonică, precizând: „Nu aş putea aduce un deserviciu unui client. (...) Contractul dintre mine şi Pomohaci e confidenţial."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel