Scandal monstru! Dejecții deversate în lacul care alimentează Clujul

Scandal monstru la Cluj! Vicepreşedintele Asociaţiei "Împreună pentru România Modernă” este acuzat că și-a construit o conductă de deversare a dejecțiilor pe malul lacului Tarniţa, care este folosită pentru alimentarea orașului Cluj.

Ziua de Cluj scrie că ”o proprietate de la Tarniţa îşi scurge dejecţiile în lac, adică exact de unde beau apă sute de mii de oameni. Ţeava cu apă urât mirositoare a fost găsită de colegul Sorin Grecu ascunsă după vegetaţie”.

"Aflându-mă în proximitate, am constatat că nu ştiu ce s-a deversat în apă şi un fel de peliculă plutea, mirosind insuportabil. I-am întors conducta cuîn sus, ca să nu mai curgă, fiindcă eram cu fetiţele mele şi am vrut să le menajez", îi declara duminică lui Grecu un turist obişnuit al Tarniţei, cadru universitar.

Potrivit sursei citate, cel care deține proprietatea este Titus Iunian, vicepreşedintele Asociaţiei "Împreună pentru România Modernă. Contacat de ziariștii locali, acesta a amenințat că-i dă în judecată.

"Să vă fie pe la nas. Este un dren de sub casă, haideţi cu Garda de Mediu să faceţi constatări. Poate cu ocazia aceasta se vor verifica toate ţevile şi toaletele de la Tarniţa, asta îmi doresc demult. Să faceţi un articol în care să se verifice toate fosele septice. Eu tocmai îmi fac o fosă septică, datorită faptului că în fosa septică veche era un dren din cauza căruia se umplea fosa şi o vidanjam foarte des. Aţi făcut o mare greşeală, o să pătimiţi din această cauză. Vă dau în judecată. Miroase apa de sub casă, pământul de sub casă. Cine a scris articolul? Sorin Grecu. Sorin Grecu o să şi-o ia. Dacă într-adevăr miroase ceva e pământul pe care eu l-am excavat şi l-am aruncat pe marginea... S-ar putea să miroasă, da. Pentru că pe 1 mai eu am vidanjat şi în 12 mai pluteau rahaţii pe plajă, aici sus, lângă casă. De ce, pentru că s-a acumulat foarte multă apă în pământ. Acest dren care vine de sub casă se poate verifica foarte uşor şi este secţionat deja şi făcut cămin şi trimitere spre lac, mă refer la apa de sub casă. S-a umplut şi de atunci nu fac decât să am un şantier în curte", a spus Iunian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel