SCANDAL MONSTRU - chef ilegal? A fost și Coarnă? PRIMELE EXPLICAȚII

Dumitru Coarna FOTO AGERPRES
Dumitru Coarna FOTO AGERPRES

Dumitru Coarnă a venit cu explicaţii la o ştire potrivit căreia mai mulţi parlamentari din Călăraşi - printre care s-ar fi aflat şi el - ar fi petrecut după ce şi-au preluat mandatele şi, ulterior, au fost amendaţi de către poliţie. 

Dumitru Coarnă a intervenit în direct la România TV, după ce postul de televiziune a difuzat o ştire potrivit căreia mai mulţi parlamentari care şi-au preluat documentele care le certifică faptul că au primit mandatul au participat la o petrecere într-un restaurant, după care poliţia a intervenit şi a aplicat amenzi.

Dumitru Coarnă a declarat că a fost la începutul evenimentului şi că a plecat repede de la localul respectiv. Acesta a declarat că nu se afla în restaurant când a intervenit poliţia.

Potrivit sursei citate, totul s-a întâmplat la un restaurant de lângă Călăraşi. E vorba de mai mulţi parlamentari care s-au reunit după ce şi-au luat în primire mandatele de deputat şi senator. După ce s-au văzut cu actele în regulă, ar fi petrecut în localul respectiv. La petrecere s-ar fi aflat 26 de persoane care au ciocnit, s-au felicitat, după care ar fi intervenit poliţia. În momentul în care au ajuns poliţiştii acolo o parte dintre persoane au fost găsite în restaurant, iar altele în apropiere. România TV relatează că poliţiştii au aplicat amenzii conform legii care interzice petrecerile în condiţiile în care suntem în stare de alertă. 

Dumitru Coarnă a intervenit telefonic şi a venit cu explicaţii. "Eu nu am fost prezent niciun moment în zona respectivă atunci când a venit poliţia. E adevărat că am intrat, am băut un pahar cu apă plată - eu ţin post  - şi am plecat la Bucureşti. Eu la ora 3 eram la Bucureşti, ca să ne înţelegem. Probabil că ulterior acolo o fi fost vreo discuţie, vreo întâlnire, dar eu nu am fost prezent la niciun fel de activitate, de alcool, eu nu consum alcool, eram cu maşina. Am băut o apă plată, după care am plecat la Bucureşti. Eu nici nu confirm, nici nu infirm ce aţi relatat, că eu am plecat la Bucureşti. Cine a greşit, dacă a greşit, să plătească", a declarat deputatul ales Dumitru Coarnă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel