Scandal Mircea Băsescu - Bercea Mondial. Florin Anghel: "Traian Băsescu a luat 300.000 de euro"

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a acuzat, marți, în fața instanței, că fostul președinte Traian Băsescu ar fi primit 300.000 de euro din banii plătiţi de familia interlopului pentru ca acesta să scape de închisoare, transmite romaniatv.net. Acuzațiile au fost lansate la Constanța, unde a avut loc un nou termen în procesul de şantaj deschis în urma unui denunţ al lui Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu.

Clanul Bercea s-a reunit în instanţă, la Constanţa, unde fiica interlopului Bercea Mondial, Izaura Anghel, a refuzat să vorbească în absența lui Mircea Băsescu. Atât fiica interlopului, cât şi alţi membri ai familiei sunt cercetaţi în acest dosar.

Totuşi, în faţa instanţei a vorbit Florin Anghel, fratele Izaurei, care a spus că Traian Băsescu a primit 300.000 de euro din banii plătiţi de familia sa pentru ca Bercea Mondial să fie scos din închisoare.

"Mircea Băsescu a zis că va face el demersuri şi că a luat legătura cu fratele lui, Traian Băsescu, ca să-l scape pe tata. Mircea Băsescu ne-a spus şi chiar a repetat că i-a dus lui o jumătate din bani lui Traian Băsescu. Banii au fost daţi ca să-l scoată pe tata. 600.000 de euro, în două tranşe: 250.000 şi 350.000 de euro. Ei m-au căutat pe mine să le dau banii, nu eu pe ei. Ne-a spus că va lua legătura cu fratele lui, fiind preşedinte", a spus Florin Anghel în faţa judecătorului.

"Toţi banii erau în bancnote de 500 de euro. Am mers cu Căpăţână şi mama şi am verificat banii la un apartament în Delfinariu, unde a venit şi o femeie care s-a ocupat de verificarea banilor. Doamna era o cunoştinţă a familiei Băsescu, care lucrează la o bancă", a continuat Florin Anghel.

Luni seară, Traian Băsescu a declarat, într-un interviu la TVR, că are toate elementele să creadă că dosarul fratelui său este "o înscenare" şi că va vorbi despre dosar când va avea acordului lui Mircea Băsescu.

Vezi aici detalii: SCANDAL Bercea-Mircea Băsescu. Traian Băsescu: O să vorbesc public TOT ce ştiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel