Scandal lângă București. Bătaie ca-n filme între 11 persoane. S-a ajuns la spital

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă

Bătaie ca-n filme, în noaptea de marți spre miercuri, în satul Glina, din județul Ilfov. Trei persoane au ajuns la spital, după ce două familii s-au bătut pe străzile din localitate.

Poliția Ilfov a fost sesizată că în satul Glina este în desfășurare un conflict între mai multe persoane. Polițiștii orașului Popești Leordeni și Pantelimon au ajuns după conflict acolo, însă au găsit o femeie și doi bărbați răniți, rezultând „indicii pertinente cu privire la faptul că au fost implicați în conflict”, scrie Mediafax.

Din primele verificări, a rezultat faptul că 4 persoane ar fi rănite, două dintre acestea fiind transportate cu ambulanța la un spital din București, o persoană a mers cu mașina proprie, iar o persoană a refuzat deplasarea la spital.

Polițiștii au identificat 11 persoane implicate în incident și au condus la sediul Poliției orașului Popești Leordeni 5 persoane. Cercetările sunt continuate de către polițiștii ilfoveni pentru stabilirea cauzelor care au dus la conflict, precum și în vederea stabilirii cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel