Conflict ARMAT în Capitală. O fată a fost împușcată în cap de un interlop. Doi bărbați, răniți la nimereală

Sâmbăta neagră în Capitală. O fată a fost împușcată în ochi, în plină stradă. Atacatorul, un interlop cunoscut pentru agresivitate în zonă, a fugit. Mama tinerei a ajuns la fața locului. Ea este devastată și nu se poate ține pe picioare. După ce a împușcat fata, bărbatul a început să împuște oamenii de pe stradă, care încercau să aplaneze conflictul. Mai multe persoane au apelat numărul unic de urgență 112. 

O fată a fost împușcată în cap de un bărbat cunoscut ca fiind o persoană agresivă. Martorii spun că agresorul este un interlop cunoscut în zonă.

"A împuşcat o fată cu pistolul în ochi. Este cineva cunoscut din cartier, băiatul lui Toma. Este cunscut ca interlop în cartier. A mai avut probleme cu legea. Cine stă în cartier îl cunoaşte. Am auzit cel puţin trei focuri", a declarat un martor, la România TV.

După o ceartă în stradă, bărbatul a scos pistolul și a împușcat-o pe fată în față, mai precis în ochi, spun martorii. Apoi, el a mai împușcat doi bărbați de pe stradă, la nimereală. Atacatorul a fugit de la fața locului. Un vânzător de la un magazin, care a văzut tot ce s-a întâmplat, este în stare de șoc. Mama fetei, care a mai suferit două atacuri cerebrale, a ajuns la fața locului. Ea nu se poate ține pe picioare.

Fata, în vârstă de 25 de ani, a fost dusă în stare critică la spitalul Universitar. Pe lângă tânără, doi bărbaţi cu vârste de 36 şi 65 de ani au fost împuşcaţi.

"Am vrut să aplanez problema şi am fost împuşcat", a declarat unul dintre bărbații răniți.

"Una dintre victime are o plagă abdominală, iar celelalte două sunt rănite la cap şi la gât", a precizat coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa.

Comisarul șef de la Secția 20 a declarat că este vorba de un conflict spontan, izbucnit inițial între două femei. Ulterior, au intervenit mai multe persoane. El nu a dat mai multe informații, însă a exclus varianta unui grup infracțional.

Mai multe echipaje SMURD și de Poliție au ajuns la fața locului, în zona Lujerului, după ce au fost înregistrate apeluri la 112, care anunțau o răfuială armată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel