VIOLENȚĂ extremă la un concert CARGO! "Au fost scene de COȘMAR"

CARGO
CARGO

Un spectator al concertului susţinut de trupa Cargo, cu ocazia unui festival al berii desfăşurat la Timişoara, a fost bătut crunt de bodyguarzii angajaţi să asigure ordinea la eveniment. Imaginile de o violenţă extremă au fost surprinse de un cameraman.

VEZI ȘI: Trupa Cargo, accident pe Valea Oltului

Incidentul surprins de Tele Europa Nova s-a consumat în timpul concertului susţinut în weekend de Cargo. În imaginile surprinse la faţa locului, se poate vedea cum mai mulți indivizi îl scot din mulţime pe un tânăr, îl înghesuie şi îl lovesc cu pumnii şi picioarele în timp ce victima este trântită pe jos.

Artiștii de la trupa Cargo au oferit un punct de vedere asupra acestui scandal

"Dragi timișoreni,

Suntem șocați de imaginile pe care le-am văzut pe filmările Tele Europa Nova! Nu ne-am fi imaginat că așa ceva să fie posibil în Timișoara - orașul nostru, acolo unde în fiecare an Cargo și Timișoareana adună zeci de mii de oameni împreună pentru o seară de bucurie!

În articolele apărute ieri se spune că este vorba de "doi tineri recalcitranți". Vrem să contrazicem aceste declarații și să vă spunem că nu am văzut în public nimic care să justifice așa o violență din partea agenților de pază! De fapt, singurii oameni care au îmbrâncit, lovit, îngrozit și intoxicat cu spray paralizant copiii și spectatori nevinovați au fost chiar cei care trebuia să îi protejeze.

Scena de coșmar în care acel tânăr este călcat efectiv în picioare de bodyguarzi s-a petrecut, din păcate, într-un loc care nu se vedea de pe scenă, altfel am fi oprit concertul indiferent de consecințe. Incidentul văzut de noi a durat maxim 15 secunde, am văzut cum oamenii de ordine intră în forță în public, scot două persoane de acolo și îi trag în lateralul scenei.

După concert am aflat că inclusiv familiile noastre au fost agresate verbal și fizic în spatele scenei în timpul concertului de către acele brute, care au umbrit prin comportamentul lor primitiv un eveniment pentru care noi am pus foarte mult suflet! Noi sperăm că autoritățile să își facă datoria, vinovații sunt ușor de identificat din filmări, așteptăm reacția Poliției!

Regretăm nespus acest incident, rugăm celor care știu să ne spună cum îi putem contacta pe cei agresați, dorim să ne interesăm personal de starea lor.
CARGO", a fost mesajul postat de trupa Cargo pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel