Scandal la secția de Poliție. Un violator, la un pas de a fi linșat

violator
violator

Părinții a șase fetițe abuzate sexual au fost aproape de a-l linșa pe violator, chiar în fața secției de poliție. Polițiștii au reușit, în cele din urmă, să-l ducă pe acuzat în mașină.

S-a întâmplat în fața secției de poliție din Dragomirești. Părinții revoltați l-au lovit și l-au înjurat, scrie exclusivdb.ro.

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, este acuzat de intreţinere de relaţii sexuale cu minori şi corupere de minori.

El a fost audiat la Postul de Poliţie Dragomireşti, unde au fost prezenţi şi părinţii fetelor agresate. Când bărbatul a fost scos din sediul poliţiei, rudele lui au sărit pe el cu pumnii şi picioarele. Poliţiştii l-au scos cu greu din mâinile părinţilor disperaţi şi l-au dus la Parchetul Dâmboviţa pentru audieri. Ieri, bărbatul a fost supus testului poligraf, pe care l-a picat. La toate întrebările puse de către specialişti, aparatul a indicat că acesta ascunde adevărul. Poliţiştii au găsit şi jurnalul uneia dintre fetiţe, unde aceasta a scris că a fost martora unei scene de amor petrecută între barbat si o nepoată de-a sa.

Bunicul va fi dus în această seară în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 15 ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel