Scandal la priveghiul lui Mircea Albulescu. Victor Ciutacu, comentariu acid

Momente tensionate la căpătâiul marelui actor Mircea Albulescu. A fost nevoie de intervenția oamenilor de la pază pentru calmarea situației. Victor Ciutacu a taxat dur atitudinea celui care a declanșat incidentul.

Fostul președinte Ion Iliescu a venit sâmbătă la Teatrul Național pentru a-i aduce un ultim omagiu marelui actor Mircea Albulescu.

"Am avut şi avem o şcoală de teatru formidabilă şi el (Mircea Albulescu - n.r.) e exponentul unei asemenea generaţii care a marcat istoria teatrului românesc", a spus Ion Iliescu, adăugând că Mircea Albulescu s-a remarcat, pe scenă şi în filme, "ca un actor de mare forţă".

"Înainte mergeam mai des la teatru. Mi-au fost oameni dragi, apropiaţi", a mai spus Ion Iliescu.

Prezența fostului șef al statului la căpătâiul actorului l-a enervat însă teribil pe un bărbat obișnuit care venise și el acolo pentru a-și lua rămas bun de la Mircea Albulescu.  

"Un trădător de țară nu are ce căuta la căpătâiul unui asemenea artist", a început să-i reproșeze bărbatul lui Ion Iliescu, relatează România TV.

Chiar la un moment dat a încercat să îl tragă de mânecă pe fostul președinte.

Conflictul s-a stins în momentul când Ion Iliescu a ieșit din foaierul Teatrului Național, iar bărbatul agresiv a fost dat afară de paznicii teatrului.

Victor Ciutacu, acid: Nu te duci la căpătâiul unui om să faci panaramă

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat, prin telefon la România TV, în legătură cu acest incident. 

"Dincolo de încrâncenarea vizibilă, momentul este deplasat. Pentru că la căpătâiul unui om te duci smerit, nu te duci să faci panaramă, indiferent cine ar fi în jurul tău.

În al doilea rând, acolo era un mort, nu era un miting de protest. Apoi, cei doi au avut o relație mai mult decât amicală. Dl Albulescu s-a declarat în nenumărate rânduri un susținător al stângii. Una peste alta, s-a dus acolo dl respectiv să aducă un omagiu unui imens actor: atunci încerci să faci abstracție de oamenii din jur care nu-ți plac", a declarat Victor Ciutacu.

Citește și: Ce a pățit Mircea Albulescu cu o zi înainte să moară. Mărturie tristă

Scriul cu trupul neînsuflețit al lui Mircea Albulescu a fost depus sâmbătă, pentru câteva ore, în foaierul Sălii Mari al Teatrului Național, după care a fost dus la Capela de la Cimitirul Reînvierea, unde, duminică, va avea loc înmormântarea, la ora 14:00.

[citeste si]

Mircea Albulescu s-a stins din viaţă vineri la Spitalul Floreasca din Capitală. Avea 81 de ani şi suferea de probleme cardiace de mult timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel