Scandal la poarta lui Gheorghe Dincă. Fratele lui Ion Râmaru - Ovidiu Zară, scandal de proporții

Irina Constantin / 04 aug 2019 / 14:25 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Fratele temutului criminal Ion Râmaru, George, a mers la poarta lui Gheorghe Dincă, unde a fost implicat într-un conflcit cu un jurnalist de investigații, Ovidiu Zară. 

George Râmaru a venit, sâmbătă seară, nervos la poarta lui Gheorghe Dincă din Caracal. Incidentul a fost filmat de România TV. Fratele lui Ion Râmaru a izbucnit după ce Oviziu Zară a spus că ar fi rude Gheorghe Dincă cu Ion Râmaru. 

Ovidiu Zară a susținut că toată familia lui Ion Râmaru şi-a schimbat numele imediat după cazul criminalului în serie. Numele, spune el, ar fi fost schimbat din Râmaru în Dincă. 

George Râmaru a fost la un pas să-l agreseze pe Ovidiu Zară. 

Fratele lui Ion Râmaru l-a întrebat pe Ovidiu Zară de ce a scris că ar fi rude şi l-a anunţat că îl va acţiona în judecată.

Iată schimbul de replici:

George Râmaru: Ce treabă am eu cu handicapatul ăsta - n.r. Gheorghe Dincă? 

Oviziu Zară: De unde eşti, spune de unde eşti! 

George Râmaru: Din Izbiceni.

Oviziu Zară: Şi ai tăi, ai tăi de unde sunt?

George Râmaru: De unde rudă eu cu ăsta? Mă, omule, te-ai scleroza cumva?!

Ovidiu Zară ar fi vrut să spună că tatăl lui George Râmaru și, implicit, al lui Ion Râmaru, a fost și el condamnat pentru crimă și ar fi copilărit în Caracal, chiar fiind rude. Ajungând la moartea tatălui său, George Râmaru a spus: ”Cum a murit? Interesează-te! Unde l-aţi trimis?”. 

Se cunoaște faptul că majoritatea rudelor lui Râmaru și-au schimbat numele, dar nu sunt date care să spună care ar fi numele luat ulterior. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27