Scandal la o școală din Hunedoara. Elev, lovit de profesor

Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara efectuează verificări în cazul unui profesor de matematică de la Şcoala generală nr.1 din oraşul Lupeni, pe care părinţii unui elev de clasa a VI-a l-au reclamat că le-a lovit copilul în timp ce se afla la cursuri.

'Este un incident regretabil. Şcoala a informat Inspectoratul Şcolar despre acest caz şi a declanşat o procedură de cercetare disciplinară a profesorului în cauză', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, inspectorul şcolar general adjunct, Marta Mate. Ea a precizat că se va deplasa joi în Valea Jiului şi va discuta, cu acest prilej, şi cu profesorul acuzat de părinţi că le-ar fi lovit copilul.

Contactat telefonic, profesorul Cornel Lungan, a recunoscut că l-a lovit uşor pe elev, afirmând că acesta deranja ora de matematică. 'Eu i-am dat una peste fund pentru că deranja ora. I-am spus să stea cuminte. Când m-am dus la el şi i-am zis să se ridice în picioare, i-am dat o palmă peste fund, încet. Are pielea sensibilă şi au rămas degetele imprimate acolo. (...) Nu am treabă cu el, ne înţelegeam foarte bine, l-am ajutat când a avut nevoie. Dar aşa e viaţa', a spus Lungan.

Profesorul Cornel Lungan a fost viceprimar al oraşului Lupeni timp de 16 ani, până în vara anului trecut. Acesta a spus că mai are două luni până la pensie şi că regretă că nu s-a retras din activitate anul trecut, când nu a mai fost ales viceprimar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel