Scandal la o casă de pariuri. Intervenţie în forţă a poliţiştilor

Un bărbat este anchetat pentru distrugere în urma unui scandal la o casă de pariuri din Sectorul 5.

Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină, joi seara, la o casă de pariuri din Sectorul 5, unde un bărbat ameninţa angajaţii susţinând că ar fi pierdut o sumă considerabilă la aparatele din incintă. Bărbatul este cercetat pentru distrugere. Se fac verificări privind modul de intervenţie.

La faţa locului au intervenit poliţişti ai Secţiei 19, dar bărbatul în cauză, în vârsta de 41 de ani, aflat în stare de ebrietate, a manifestat în continuare un comportament violent ameninţând angajaţii. Poliţiştii au solicitat prezenţa altor colegi, care au ajuns în cel mai scurt timp.

După ce a fost legitimat, poliţiştii au invitat persoana în cauză să-i urmeze la secţie, dar aceasta a refuzat şi a continuat să se exprime violent, fiind susţinută verbal şi de alţi clienţi, relatează Antena 3. Poliţiştii l-au imobilizat pe bărbat folosind forţa, însă în timpul intervenţiei acestuia i s-a făcut rău.

Amendă de 3000 de lei

Individul a fost transportat la spital, dar a refuzat orice investigaţie medicală. În cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, societatea comercială formulând plângere în acest sens, au anunţat poliţiştii.

Un alt client al casei de pariuri a fost amendat de poliţişti cu 3000 de lei. În urma imaginilor care au ajuns pe internet cu arestarea bărbatului violent, Poliţia Capitalei a declanşat verificări cu privire la modul de intervenţie al poliţiştilor.

Vezi şi: Tăriceanu, despre Orban: Mintea derapează grav. Încercare de preluare a puterii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel