Scandal la Ministerul Mediului. Genți aruncate și cuvinte dure - VIDEO

O discuție pe tema reformării sistemului de reciclare a degenerat într-un scandal monstru. S-a întâmplat la Ministerul Mediului, acolo unde o reprezenantă a mediului de afaceri și-a pierdut cumpătul în momentul în care a observat că era filmată.

Potrivit prezentari.de-clic.ro, ”în contextul întâlnirii de la Ministerul Mediului s-a anunțat formarea unui grup de lucru a cărui scop ar trebui să fie reformarea sistemului de reciclare. Prima întâlnire, la care au participat reprezentanții Ministerului Mediului și peste 40 de reprezentanți ai producătorilor și reciclatorilor și câțiva membri ai societății civile a avut loc pe 17 februarie.

Discuțiile au fost monopolizate de industrie și de lamentările privind imposibilitatea de a plăti sumele datorate Fondului de Mediu. Când participanții din partea societății civile au încercat să aducă discuția în sfera protecției mediului aceștia au fost atacați atât verbal, cât și cu poșeta (vezi video). Proiectilul tip "poșetă" aruncat de Delia Nica, directorul executiv al Asociației marilor rețele comerciale din România denotă nivelul aroganței unei industrii învățate prea bine să "încaseze" profit și să arunce departe de ei orice responsabilitate privind protecția mediului sau plata obligațiilor legale”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel