SCANDAL la mănăstire. Călugăr acuzat că a uitat de cele sfinte

Biserica este din nou în pragul unui scandal. Un călugăr de la Mănăstirea Râșca Transilvană este acuzat că a lăsat însărcinată o enoriașă de aproximativ 30 de ani.

După ce  cazul a ieșit la iveală, călugărul cu pricina și-a luat „concediu", spune starețul mănăstirii, care nu a dorit să vorbească oficial despre incident, potrivit actualmm.ro.

Mănăstirea Râșca Transilvană  nu este la primul scandal de acest fel. De-a lungul anilor, mai multe măicuțe ar fi rămas însărcinate cu călugării, potrivit sursei citate.

Tânăra care este însărcinată l-a avut duhovnic  pe fața bisericească, dar nimeni nu a bănuit că   vizitele prea dese la mănăstire aveau un scop, respectiv acela de a se vedea pe ascuns  cu părintele Teofan.

După acest episod, părintele a fost retras din altar și pus în strană, lângă diaconi, iar în ultimul timp fostul călugăr s-ar fi mutat de la mănăstire acasă la iubita care îi va dărui un copil. Potrivit celor care l-au văzut în ultimele zile, Teofan și-ar fi dat barba jos și s-a făcut „bărbat de casă", mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel