SCANDAL la mănăstire. Călugăr acuzat că a uitat de cele sfinte

Biserica este din nou în pragul unui scandal. Un călugăr de la Mănăstirea Râșca Transilvană este acuzat că a lăsat însărcinată o enoriașă de aproximativ 30 de ani.

După ce  cazul a ieșit la iveală, călugărul cu pricina și-a luat „concediu", spune starețul mănăstirii, care nu a dorit să vorbească oficial despre incident, potrivit actualmm.ro.

Mănăstirea Râșca Transilvană  nu este la primul scandal de acest fel. De-a lungul anilor, mai multe măicuțe ar fi rămas însărcinate cu călugării, potrivit sursei citate.

Tânăra care este însărcinată l-a avut duhovnic  pe fața bisericească, dar nimeni nu a bănuit că   vizitele prea dese la mănăstire aveau un scop, respectiv acela de a se vedea pe ascuns  cu părintele Teofan.

După acest episod, părintele a fost retras din altar și pus în strană, lângă diaconi, iar în ultimul timp fostul călugăr s-ar fi mutat de la mănăstire acasă la iubita care îi va dărui un copil. Potrivit celor care l-au văzut în ultimele zile, Teofan și-ar fi dat barba jos și s-a făcut „bărbat de casă", mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel