Scandal la Institutul Dorin Hociotă. Medicii sesizează nereguli grave

Medicii de la Institutul de Fono-Audiologie si Chirurgie Functionala O.R.L. „Prof. Dr. Dorin Hociota" din Bucuresti, sesizează nereguli grave în actul de conducere, petiție adresată priuntre altele președintelui României, primului-ministru și, ministrului Sănătății.

Va supunem atentiei un subiect de presa legat de serioase probleme, nereguli si neajunsuri intampinate in activitatea noastra profesionala medicala (ca medici primari in specialitatile Otorinolaringologie (O.R.L.), Anestezie Terapie Intensiva (A.T.I.) și Radiologie) in cadrul Institutului de Fono-Audiologie si Chirurgie Functionala O.R.L. „Prof. Dr. Dorin Hociota" din Bucuresti („I.F.A.C.F. O.R.L. „Hociota"), probleme, nereguli si neajunsuri in legatura cu conducerea si/sau functionarea acestei institutii spitalicesti, cu lipsa de informare corecta si completa, cu lipsa transparentei decizionale, etc, se precizează în petița colectivului de medici primită la redacție.

Toate aspectele semnalate mai sus au fost prezentate verbal reprezentantilor I.F.A.C.F. O.R.L. „Hociota" in repetate randuri, insa fara efect, motiv pentru care un grup de aproximativ 15 medici am procedat la sesizarea in scris atat a institutiei spitalicesti angajatoare, cat si la sesizarea autoritatilor competente.

Vezi AICI petiția medicilor de la Institutul Dorin Hociotă


Toate problemele si neajunsurile constatate si sesizate de noi se regasesc in cadrul petitiei atasate prezentului e-mail, care a fost depusa la autoritatile competente, cu scopul gasirii unor solutii legale si corecte fata de problemele existente.

Va trimitem si dumneavoastra aceasta petitie depusa la autoritati, in speranta de a ne acorda sprijinul mediatic necesar rezolvarii aspectelor semnalate, intrucat aceste aspecte se rasfrang asupra activitatii noastre profesionale prezente si/sau viitoare si fac ca aceasta sa fie afectata in mod serios in detrimentul drepturilor si intereselor pacientilor (beneficiari ai serviciilor medicale oferite) si al nostru, ca profesionisti, generand anomalii si situatii potentiale si/sau iminente de risc.

 Toate cele bune. Cu consideratie,

Colectiv medici Institutul O.R.L. „Prof. Dr. D. Hociota", Bucuresti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel