Scandal la Înalta Curte între simpatizanţii şi contestatarii lui Liviu Dragnea

Scandal la Înalta curte acolo unde se judecă luni, apelul lui Liviu Dragnea.

Susţinătorii lui Liviu Dragnea s-au luat la harţă cu cei care îl contestă pe liderul PSD. Luni dimineaţa două grupuri de oameni - pe de o parte susţinătorii lui Liviu Dragnea şi pe de cealaltă parte contestatarii săi, reprezentaţi ai #rezist, s-au strâns în faţa Înaltei Curţi, acolo unde trebuie să înceapă judecarea apelului lui Liviu Dragnea pentru condamnarea pe care a primit-o în primă instanţă. A existat o altercaţie între cele două tabere, adresându-şi injurii unii-altora, moment în care forţele de ordine prezente la faţa locului au reacţionat.

Apelul în acest dosar a fost declarat atât de procurorii DNA, cât şi de către inculpaţi

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie începe luni judecarea apelului în dosarul DGASPC Teleorman, în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare. Procesul a fost repartizat unui complet format din cinci judecători, condus de Iulian Dragomir. 

Pe 21 iunie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvărşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu în dosarul DGASPC Teleorman, care viza angajarea fictivă a două angajate, Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel