Scandal la Filarmonica din Arad. Gheorghe Falcă a cerut demisia directorului-VIDEO

Alin Văcean, directorul filarmonicii din Arad este în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce acesta a postat pe un site de socializare un videoclip din vacanţa de lux pe care o petrece alături de iubita sa. Cei doi îndrăgostiţi sunt într-o piscină şi le transmit mesaje celor de acasă. Angajaţii filarmonicii consideră că directorul îi sfidează, în condiţiile în care ei au un salariu de nimic. 

Filmuleţul a provcat revolta angajaţilor filarmonicii din Arad. Protagoniştii sunt chiar directorul instituţiei, Alin Văcean, şi iubita lui, Paula Cojocari de profesie notar, fata secretarului Primăriei Timişoara. Ei sunt în vacanţă în Insulele Mauritius şi se relaxează fără griji într-o piscină.

Cei doi îndrăgostiţi au simţit nevoia să le arate şi celor de acasă cum e distrează ei şi chiar le-au transmis salutări.

După ce a văzut imaginile, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, i-a cerut demisia lui Văcean. Potrivit România TV, acesta este director al Filarmonicii din 2014, pentru 3 ani, şi numai comisia de evaluare poate decide demiterea lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel