Scandal la Casa Albă! Doi reporteri s-au bătut de față cu Obama

Doi reporteri s-au îmbrâncit în timpul ultimului dineu găzduit de Barack Obama pentru corespondenţii acreditaţi la Casa Albă.

Cei doi au fost cu greu opriţi de colegi să nu se ia la bătăie după o ceartă mai veche începută în 2009. Ryan Grim a explicat că Jesse Watters i-a luat telefonul din mână, când a vrut să îl filmeze pe acesta în timp ce îşi cere scuze pentru incidentele din 2009. Atunci când a încercat să recupereze acest telefon, Waters ar fi răspuns agresiv şi a trimis mai mulţi pumni în direcţia lui Grim, dar colegii acestora au acţionat înainte ca acest conflict să escaladeze, informează B1 TV. 

În 2009, Jesse Watters ar fi forţat-o pe o actuala colegă de la Huffington Post a lui Grim, să declare în timp ce este filmată că renunţă la afirmaţiile dure făcute anterior la adresa comentatorului Bill O'Reilly. Femeia a precizat atunci că a fost urmărită, hărţuită şi prinsă într-o ambuscadă de producătorul emisiunii "The O'Reilly Factor". Un purtător de cuvânt de la Fox News a afirmat că Jesse Waters urmează să facă declaraţii legate de acest incident de la dineul prezidenţial cu ocazia următoarei emisiuni realizate Bill O'Reilly.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel