SCANDAL la B1 TV: ”Un oligofren!” Tudor Barbu: ”Dacă fura era în pușcărie!”

Tudor Barbu
Tudor Barbu

A fost scandal la B1 TV, vineri după-amiază.

Un telespectator a intrat, în direct, în emisiunea lui Tudor Barbu și a spus că senatorul Marius Marinescu a fost un ”comunist” care ar fi furat și ar fi mințit. Când a auzit asemenea jigniri gratuite, Marius Marinescu a zis: ”Trebuie să-i dau replica acestui oligofren care a sunat”.

Tudor Barbu a intervenit și a spus că atunci când intră în direct, telespectatorii ar trebui să aibă o atitudine decentă și să nu atace inutil.

”Este păcat să sunați, în direct, la o televiziune, lucru care nu se mai întâmplă nicăieri (n.r. - posibilitatea de a intra pe post și a spune ce dorești), și să ziceți că Marius Marinescu a furat. Marius Marinescu NU a furat nimic! Dacă fura era în pușcărie! Dacă fura Marinescu, nu avea curajul, în politică, pe care îl are! Ciorditorii nu au bărbăția lui Marinescu! Nu mai intrați, în direct, să spuneți că a furat. Așa ceva nu este adevărat! Că a fost comunist, da, este adevărat. Nici el nu a contestat asta”, a zis jurnalistul.

”Da, sigur, am fost comunist! Noi, în perioada aceea, am construit metroul, patru milioane de apartamente, Transfăgărașul, hidrocentralele. Când auzi impostorii și diversioniștii ăștia cum vorbesc... un derbedeu!”, a replicat senatorul Marius Marinescu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel