Scandal la B.P. Hasdeu Buzău. Tatoiu, Ecaterina Andronescu și Daniel Ionașcu, intervenții EXPLOZIVE

Andrei Voicu, un elev de la Colegiul Naţional "B.P. Hasdeu" din Buzău care şi-a ironizat profesoara de desen pentru apariția într-un videoclip pe care aceasta l-a filmat în urmă cu mai mulţi ani, a fost sancţionat cu nota 2 la purtare.

Monica Tatoiu a spus că așa ceva nu se poate întâmpla într-o societate normală, cu atât mai mult cu cât este un elev olimpic.

"Dacă nu se revine asupra deciziei, școala poate fi dată în judecată! Elevii au drepturi! Am avocați foarte buni care te pot ajuta. Îi dau în judecată pentru că știu foarte multe despre învățământul românesc! Eu îi dau în judecată! Trebuie să plătească!”, a spus Monica Tatoiu vizavi de conducerea liceului.

Avocatul Daniel Ionașcu a intervenit la Acces Direct și a declarat că a discutat cu ministrul Educației Ecaterina Andronescu vizavi de acest subiect.

Discuție cu ministrul Educației

"Acest caz nu poate fi trecut cu vederea. Ceea ce se întâmplă din partea unui profesor într-un astfel de clip, într-o astfel de melodie, pentru o societate civilizată și pentru mediul de învățământ este nepermis. O spun eu răspicat acum în locul lui Andrei: atunci când o fată se prezintă așa... haideți că nu mai zic. Azi mi-a zâmbit sufletul când am văzut că învățământul de frunte are personalități care merită cinstite. Auzind cazul de față, am luat legătura cu doamna ministru Ecaterina Andronescu. Așa ministru ne trebuie nouă! Reacția doamnei ministru, dincolo de funcția pe care o are, a fost de un umanism deosebit. A spus că așa ceva nu se poate întâmpla în învățământul românesc! Dați-mi voie să vă zic că în fața unui olimpic mă înclin", a zis avocatul Daniel Ionașcu care a precizat că Ecaterina Andronescu dorește să discute cu Andrei Voicu.

Monica Tatoiu a adăugat: "Directorul trebuie schimbat pentru că vine alt copil și îi face la fel! Dacă vorbești Andrei, cu doamna ministru, spune-i să nu trateze doar efectul, ci cauza, ca la cancer! Acest lucru trebuie făcut în numele copiilor care au suferit înainte și a celor care vor urma să mai sufere!”.

VEZI ȘI: Banu și Țepeluș, sunteți bine? Cum ne-am bătut joc de Andrei, olimpic de Hasdeu. REVOLTĂ la Buzău



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel