SCANDAL la Antena 3: Seidler (USR), VIOLENT cu Bogdan Chirieac. ”De-aia și Iohannis are o reticiență să formeze un Guvern cu astfel de persoane!”

Cristian Seidler, deputat USR, a dat dovadă de agresivitate față de Bogdan Chirieac.

”Constat cu oarecare împăcare faptul că Bogdan Chirieac se alătură propagandei PSD, etichetându-ne în tot felul de moduri pe care nu le poate demonstra. Sunt doar niște etichete. E ca și cum aș spune eu despre dânsul că este PSD-ist/ALDE-ist/PPUSL-ist. Eu pot susține asta prin faptul că susține punctajul PSD”, a zis Cristian Seidler, luni, la Antena 3. 

”Este exact demonstrația de care aveam nevoie! Avem aici extremismul, agresivitatea și violența verbală de care dau dovadă reprezentanții USR. Am eu agendă secretă?! Sprijinirea unui partid politic, într-o democrație, nu este ilegală. Nu am ce să-mi asum. Atunci când a greșit PSD, am criticat partidul, la fel și am făcut și cu PNL. Ce ați făcut acum este atac la persoană. Nu ați avut niciun argument și atunci, în mod absurd, ați făcut atac la persoană”, a zis Bogdan Chirieac.

”M-ați făcut neomarxist”, a zis Cristian Seidler în emisiunea jurnalistei Ana-Maria Roman.

”Nu v-am făcut pe dumneavoastră. Am zis că partidul dumneavoastră, USR, are agendă neomarxistă! Cititorii DC News și telespectatorii mă cunosc. Nu e niciun fel de problemă. Până la urmă, dumneavoastră candidați și vreți voturi, nu noi. Noi doar vă privim, vă punem în față o oglindă și vă arătăm exact așa cum sunteți. Sunteți, din nefericire, o mână de oameni uneori foarte aproape de acțiune extremistă! Exact atitudinea dumneavoastră, violentă și agresivă, este definitorie. Probabil, de aceea Klaus Iohannis, care are informații și vă privește de patru ani, are o reticiență în a forma un Guvern al României cu persoane de acest fel”, a replicat analistul politic.

VEZI AICI CE DECLARASE BOGDAN CHIRIEAC, LA ANTENA 3, ÎNAINTE DE SCANDALUL CU SEIDLER.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel