SCANDAL la Antena 3. Nadina Câmpean i-a închis telefonul lui Becali

Jurnalista Nadina Câmpean a decis să încheie o conversație cu Gigi Becali, care se afla în direct, la Antena 3, din cauza limbajului folosit.

Ziarista îl contactase după ce Administrația Națională a Penitenciarelor a decis să sesizeze Parchetul General în cazul lui pentru infracţiuni de ultraj şi şantaj la adresa unui director de penitenciar.

Omul de afaceri s-a enervat pentru informația prezentată, iar jurnalista l-a rugat să păstreze un limbaj civilizat. Apoi, Gigi Becali a continuat să jignească, iar Nadina Câmpean i-a spus că vor discuta altă dată, când se va calma, și a adăugat: "Încheiem acest dialog până când veți reuși să vă comportați decent. Mulțumesc foarte mult".

Gigi Becali riscă o nouă pedeapsă cu închisoarea de până la cinci ani la care se va adaugă o majorare cu jumătate din pedeapsa aplicată pentru săvârşirea unei infracţiuni în stare de recidivă plus restul de pedeapsa rămas neexecutat prin liberarea condiţionată.

„Reamintim că ex-deţinutul George Becali a intervenit într-o emisiune de televiziune din dată de 19 august 2017 unde a afirmat în mod explicit că i-a transmis o serie de mesaje de ameninţare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că acesta nu ar fi aprobat o nouă învoire pentru vărul Victor Becali. Ulterior George Becali a încercat să se disculpe folosind aceeaşi strategie care - deloc surprinzător - i-a mai adus şi alte condamnări penale. Sunt de notorietate încercările acestuia de a convinge judecătorii că persoană sechestrată ar fi intrat singură în portbagaj pentru a nu pată de sânge o bancheta extrem de sensibilă şi că mită ar fi o formă de premiere. În acest context, aşteptăm şi o reacţie a ministrului Justiţiei în legătură cu abaterile disciplinare şi infracţiunile constatate la finalul anului 2016 la Penitenciarul Poartă Albă în legătură cu favorizarea unor deţinuţi - vip, printre care se numără şi acelaşi George Becali. În acest caz, ilegalităţile au fost deja constatate, dar sancţiunile se lasă aşteptate", precizează ANP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel