SCANDAL la Antena 3 din cauza lui Streinu-Cercel. Lider AUR, către Gâdea: Nu mă puneți la punct ca la școală

Miercuri seară, a existat un schimb de replici între Mihai Gâdea și Claudiu Târziu, co-președinte AUR, în contextul în care cel din urmă a făcut referire la Adrian Streinu-Cercel.

„Pe domnul Dîncu l-aș întreba care a fost rațiunea pentru care i-au pus pe liste pe locuri fruntașe pe domnii Cercel și Rafila și de ce insistă să-l propună pe domnul Rafila ca premier?”, l-a întrebat Claudiu Târziu pe Vasile Dîncu (PSD), prezent de asemenea, miercuri seară, în platoul Antena 3. Ulterior, acesta a zis despre Cercel că a „făcut declarații absolut abominabile, (...) să luăm bătrânii și să-i închidem în niște hoteluri”. 

Vasile Dîncu i-a răspuns astfel: „Eu am citit documentul acela. A fost o mare manipulare! Să ne uităm amândoi peste el! S-a extras din context o frază și s-a spus că asta e soluția pe care o propune cu carantinarea bătrânilor.”

A intervenit Gâdea


„Stați puțin, discuția este interesantă, dar, după părerea mea, se referă la niște lucruri din trecut. (...) Domnule Târziu, am și eu o întrebare pentru dumnevoastră. Ați fost în perioada aceasta în spitalele din România, mai ales în spitalele unde sunt tratați pacienți COVID?”, l-a întrebat Mihai Gâdea pe Claudiu Târziu.

„Nu am fost, știți că este un regim special pentru toate spitalele”, a fost răspunsul primit.

„Eu am fost. M-am îmbrăcat în combinezon, am intrat în spitale, am fost la ATI. Poate, după emisiune, vă trimit o parte din imaginile care se pot arăta... despre ce se întâmplă, de exemplu, la Matei Balș, unde am văzut cu ochii mei”, a zis Mihai Gâdea.

„Dar care e discuția de fapt?!”, a intervenit Claudiu Târziu.

„Păi vă zic eu care e discuția. Dumneavoastră spuneți, în seara aceasta, despre profesorul Cercel, faceți referire la o chestiune pe care a afirmat-o domnia sa, care, într-adevăr, cum spune domnul Dîncu, în această speță are dreptate, a fost o manipulare. (...) Aveți grijă în momentul în care dați cu noroi în cineva să vă gândiți foarte bine! (...) Profesorul Cercel a salvat prea multe vieți ca să vă luați la mine în emisiune, să vă bateți joc de niște oameni care salvează vieți!

Replici între Gâdea și Târziu

În acel moment, a intervenit din nou Târziu.

Târziu: Eu nu-mi bat joc de nimeni! Percepția publică...

Gâdea: Haideți să trecem peste asta.

Târziu: Percepția publică, lăsați-mă să termin, nu mă puneți la punct așa ca la școală.

Gâdea: E... vă mai și pun la punct. 

Târziu: Nu cred că puteți. 

Gâdea: Hai să vedem.

Târziu: Începeți atunci, puneți-mă la punct!

Gâdea: Încercați să continuați ideea.

Târziu: Eu m-am referit foarte simplu din perspectiva strategiei politice. Ce au gândit domnii de la PSD în momentul în care au luat niște oameni care aveau o imagine deficitară, să spunem așa, nu spunem din ce cauze, deficitară, și i-au pus pe listele dânșilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel