SCANDAL Kaufland temperatură. Mircea Badea: ”E cea mai importantă imagine!” Nimeni nu a OBSERVAT-O!

Mircea Badea a vorbit despre un cadru din scandalul de la Kaufland care a trecut neobservat. ”Este cea mai importantă imagine!”, a zis realizatorul TV.

Mircea Badea a spus că, dincolo de toate comentariile care s-au făcut pe marginea scandalului din fața magazinului cu măsurarea temperaturii, subiectul important este cu totul altul: faptul că paznicul care făcea acest lucru avea masca ținută prost: fie sub nas, fie sub gură. Cât despre polițiști, niciunul nu avea mască. Veți spune că nu aveau pentru că erau afară. Da, dar nu respectau regula de distanțare socială astfel încât să-și permită să stea fără mască.

”În toate secvențele, angajații magazinului au masca sub nas și iau temperatura celor care intră acolo. De ce se ia temperatura? Explicația este următoarea: este pandemie, trebuie să ne ferim de virus, ca atare persoanele care manifestă simptome nu au voie în incintă ca să nu infecteze alți oameni. Păi și atunci, tu, care ai misiunea să protejezi pe toată lumea, inclusiv pe tine, luând temperatura, ai masca sub nas?! Dacă are coronavirus și-l transmite mai departe? Intră în contact cu sute de oameni la Kaufland”, a zis Mircea Badea.

VEZI ȘI: EXCLUSIV SCANDAL TEMPERATURĂ. Femeia cu regia de la Kaufland a scăpat un cuvânt BOMBĂ / video

Cei doi angajați Kaufland sunt bărbatul cu uniformă maro și bărbatul cu geacă verde. Ambii țin masca sub nas:

(w670)

”Aici era gang bang de coronavirus! Dacă unul dintre cei patru avea coronavirus îl dădea liniștit oricui de acolo”, a mai spus Mircea Badea cu privire la scena cu polițiștii care încătușau bărbatul:

(w670)

”Să nu uităm de la ce am pornit: de la faptul că avem de contracarat un virus, ca atare trebuie să respectăm niște reguli speciale, cum ar fi luarea temperaturii când intri la hypermarket. În imaginile acestea, vi se pare că s-a luptat cineva cu pandemia?”, a mai spus realizatorul TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel