Scandal între șoferi și polițiști pe DN2. Mascații au intervenit

Tensiuni pe DN2 (E85), drumul care face legătura între Capitală şi Moldova, între șoferi și echipele de polițiști care nu-i lăsau să meargă mai departe, din cauza viscolului și a vizibilității reduse. 

Pe porțiunea între Urziceni și Afumați, în această seară, mașinile oprite să treacă mai departe din cauza vremii nefavorabile formau o coadă de trei kilometri. La un moment dat șoferii nemulțumiți s-auluat la ceartă cu echipajele de polițiști și a fost nevoie de intervenția mascaților pentru a soluționa tensiunile, relatează România TV. 

Între timp, traficul pe tronsonul Afumaţi (judeţul Ilfov) - Urziceni (judeţul Ialomiţa) al DN2 a fost deschis pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone, anunţă Centrul Infotrafic.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat duminică închiderea circulaţiei rutiere pe DN 2, între Afumaţi şi Urziceni, şi pe DN 4, între Centura Bucureşti şi Frumuşani, din cauza ninsorii şi a viscolului puternic, care au dus la o vizibilitate sub 25 de metri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel