Scandal între familia lui Vadim și Gigi Becali, din cauza câinilor

Familia lui Corneliu Vadim Tudor a reacționat prompt față de afirmațiile recente ale lui Gigi Becali referitoare la ajutorul financiar promis după moartea politicianului.  

În cadrul declarației de presă în care a anunțat că se retrage din viața publică, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a afirmat că le va ajuta financiar pe soţia şi pe cele două fiice ale lui Corneliu Vadim Tudor, dar că nu este dispus ca o parte din bani să fie daţi pentru creşterea câinilor pe care familia fostului europarlamentar îi are în grijă.

"O să vorbesc cu soția și o să ajut într-un fel familia lui Vadim. Fetița a spus «Domnule, nu se atinge nimeni de căței. Trebuie să ne adunăm să vedem cum supravietuim». Hai să vedem lucrurile pentru că nu poate să fie un copil. Păi ori vrei să supraviețuiești, ori vrei să ții câini. Una din două. Nu a spus nimeni, dar eu o spun, pentru că nu mă obligă nimeni să o fac și nu o fac nici din ipocrizie, nici din populism. O fac din dragoste, dar dacă o fac din dragoste, vă ajut dar eu nu mă duc să dau de mâncare la câine niciodată", a declarat, vineri, Gigi Becali.

Ulterior, familia lui Corneliu Vadim Tudor a oferit o replică dură la afirmațiile finanţatorul FC Steaua, într-o intervenție telefonică a România TV.

[citeste si]

"Noi niciodată, niciodată nu i-am cerut nimic d-lui Becali. Dumnealui s-a oferit când a venit la biserică să ne ajute. De fapt, noi nu am cerut niciun ban nimănui, pentru că noi nu dorim prin acești bani să trăim noi, să ne întreținem noi, ci noi i-am rugat pe toți cei care vor să ne ajute cum pot să ducem mai departe România Mare, Tricolorul și tot ce înseamnă România Mare și Corneliu Vadim Tudor. Si sunt f mulți oameni. Noi nu am cerut bani pentru noi personal, ci pentru aceste valori în care tatăl meu a crezut și pe care el ar fi vrut ca noi să le ducem mai departe. Nu mă așteptam niciodată la această reacție a d-lui Becali și la ceea ce a spus în legătură cu cățelușii tatălui meu.

Avem un adăpost în afara Bucureștiului, cu 70 de căței, și îi avem pe ai noștri de acasă. Nu câinii noștri de acasă sunt problema, pentru că unde mâncăm noi, mănâncă și ei. Toți câinii noștri erau copii tatălui meu", a declarat Livia Vadim Tudor.

De asemenea, fiica cea mare a "Tribunului" i-a transmis pe această cale și un mesaj radical finanţatorului FC Steaua: "Chiar îl rugăm foarte mult pe dl Becali să uite pur și simplu de familia Vadim Tudor, pentru că ceea ce am auzit astăzi este o jignire adusă memoriei tatălui meu", a mai spus Livia Vadim Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel