Urmărește emisiunea live


Scandal între clanuri la Caracal. Patru persoane reținute. Remus Rădoi explică totul

Remus Rădoi
Remus Rădoi

Mai mulți suspecți au fost audiați în această seară la Poliția Caracal în urma unui scandal ce a avut loc, ieri seară, pe străzile din Caracal. Patru persoane au fost reținute. 

Remus Rădoi, managerul firmei de pază ai cărei angajați au fost implicați într-un scandal pe o stradă din Caracal, noaptea trecută, s-a aflat în această seară la România TV unde a explicat exact ceea ce s-a întâmplat. 

”În jurul orei 24, un grup de tineri din localitate au parcat mașina pe o trecere de pietoni în fața unui local public, acolo unde firma de pază avea obiectiv, au adresat injurii și amenințări. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care nu a reușit să îi determine pe aceștia să părăsească locația. S-a solicitat sprijinul firmei de pază, dar în cele din urmă au fost chemați mascații. La momentul incidentului nu a existat niciun copil prin preajmă. Ulterior a venit soția unuia dintre ei cu acest copil, indicând că ar fi fost gazați, dar inițial se vede pe camere că nu a existat acest copil prin preajmă. Grupul acesta revendica oarecum faptul că doi dintre ei au fost arestați pentru un dosar de fapte de cămătărie și proxenetism”, a precizat Remus Rădoi în direct la România TV.

Patru persoane au fost reținute

În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului de Investiții Criminale împreună cu cei din cadrul Poliției municipiului Caracal au reținut, pentru 24 de ore, patru persoane implicate în conflictul din municipiul Caracal din noaptea trecută.

În cursul zilei de mâine, cele patru persoane vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale. Suspecții sunt introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Trei dintre cei reținuți sunt agenți de pază ai firmei lui Remus Rădoi

Trei dintre cei reţinuţi sunt angajaţi ai unei firme de pază şi protecţie din municipiul Caracal. IPJ Olt a anulat anul acesta licenţa firmei de pază respective, însă măsura a fost contestată în instanţă. Potrivit unor surse, firma de pază în cauză ar fi controlată de Remus Rădoi, scrie Agerpres. 

Mai multe persoane, printre care şi angajaţi ai unei firme de pază, au fost implicate, în noaptea de joi spre vineri, la Caracal, într-un conflict, în urma căruia un copil şi trei adulţi au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internare, au anunţat, vineri, reprezentanţii IPJ Olt.

Persoanele implicate în scandal au fost audiate vineri de poliţişti, care efectuează cercetări pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea de obiecte periculoase.

Ce spun polițiștii în urma anchetei

"Poliţiştii fac cercetări cu privire la un incident de pe raza municipiului Caracal. La data de 24 octombrie, în jurul orei 24,00, un tânăr, de 27 de ani, din Caracal, a sesizat faptul ca în timp ce se afla împreună cu trei persoane, pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost loviţi de alte persoane, angajate ale unei firme de pază din localitate, a cărei licenţă a fost anulată la solicitarea IPJ Olt, însă măsura a fost contestată în instanţă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Cercetările sunt în plină desfăşurare pentru a stabili situaţia de fapt, a identifica toate persoanele implicate în eveniment şi dispunerea măsurilor legale", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Evenimentul s-ar fi produs în apropierea unui club din Caracal. Patru persoane, un copil în vârstă de trei ani, care ar fi inhalat spray iritant lacrimogen, precum şi trei adulţi, un bărbat şi două femei, s-au prezentat la spital, cu traumatisme faciale, însă nu au necesitat internare.

VEZI ȘI: Stare de alertă la Caracal. Zeci de polițiști și mascați pe străzi. Persoane reținute - UPDATE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel