Replici dure între Cioabă și Tatoiu: Nu ești egalul meu. Semănați cu Hitler!

Dorin Cioabă și Monica Tatoiu au avut un schimb de replici dure, în direct la România TV.

Dorin Cioabă a avut un schimb de replici dure cu Monica Tatoiu, în direct, la România TV, după ce așa numitul rege internațional al romilor a anunțat că își face partid politic și că îi va da voturile lui Traian Băsescu. Discuția s-a aprins, iar la un moment dat Dorin Cioabă a comparat-o pe Monica Tatoiu cu Hitler.

Dorin Cioabă a anunțat că încearcă să înființeze un partid și îi va îndemna pe romi să voteze cu Elena Băsescu la alegerile europarlamentare. Monica Tatoiu a criticat decizia și a opus-o EBei pe Monica Macovei. Cum să preferi o europarlamentară care face dezacorduri specifice unei etnii alteia care face cinste României, cum este Macovei. ”Regele romilor” a replicat, arătând că Elena Băsescu a fost singurul europarlamentar care s-a opus discriminării acestei etnii. Monica Tatoiu a insistat și i-a spus lui Cioabă că Monica Macovei îi ajută mai mult pe romi, generând legislație internațională împotriva corupției. Grupările infracționale care fură fier vechi generează sărăcie, a declarat Monica Tatoiu. Discuția s-a aprins, iar Dorin Cioabă, enervat, a trimis-o pe Tatoiu să croșeteze. Mergeți și jucați table sau croșetați, le-a recomandat Cioabă celor din platou. Mai mult, Cioabă a nominalizat-o pe Monica Tatoiu: mergeți doamnă și croșetați, că nu vă pricepeți la toate!

Tatoiu a refuzat să comenteze, spunând că nu se consideră la același nivel cu Cioabă. Din păcate, nu suntem egali, domnule Cioabă, a concluzionat Monica Tatoiu.

Regele internațional al romilor i-a răspuns comparând-o cu Hitler. "Semănați cu Hicler, i-a spus Cioabă, uitați-vă în oglindă. Dacă își pune o mustăcioară arată ca Hicler", a încheiat ”regele internațional al romilor”.

”știre în curs de actualizare”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel