Scandal într-un taxi. Șoferul nu a oferit bon fiscal și i-a smuls portofelul clientului

Șoferul unui taxi i-a smuls portofelul unui client după ce acesta a refuzat să plătească o cursă pentru că nu a primit bon fiscal. Scandalul ce a urmat a fost aplanat de jandarmi. 

Aseară, echipa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat cu privire la faptul că pe strada Viticulturii din municipiu a izbucnit un conflict între două persoane.

Ajunsă la faţa locului, echipa de intervenţie a luat legătura cu apelantul, care a declarat faptul că un bărbat, conducător taxi, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la faptul că în urma efectuării unei curse nu a pornit aparatul de taxat şi implicit nu a emis bon fiscal, i-a smuls portofelul din mână de unde a luat suma de 10 lei. Ulterior, conducătorul de taxi i-a înapoiat apelantului 3 lei împreună cu portofelul acestuia, considerând cursa achitată.

Oamenii legii au deschis dosar penal

Având în vedere aspectele sesizate, precum şi constatările făcute în urma verificărilor, pe numele persoanei în cauză s-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Furt - faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, alin. (1) - Cod Penal.

Cetățenii pot solicita ori de câte ori e nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel