Scandal într-o secție de poliție din Pitești. Polițist, bătut de un bărbat

Un bărbat din Pitești a fost reținut după ce a lovit un polițist chiar în sediul Secției de Poliție, unde fusese dus pentru audieri în urma unui scandal petrecut într-un bloc

Reprezentanții IPJ Argeș au transmis că polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați, joi, cu privire la un scandal petrecut la un bloc de locuințe de pe strada Depozitelor din Pitești.

„Un bărbat care făcea parte dintr-un grup de trei bărbați și o femeie ar fi lovit ușa de intrare într-un apartament și ar fi proferat injurii, expresii vulgare și amenințări cu acte de violență, deranjând liniștea. Cu ocazia deplasării la fața locului, în fața imobilului au fost identificate persoanele în cauză. Procedând la legitimarea acestora, unul dintre bărbații în cauză a refuzat să dea relații în vederea stabilirii identității", arată polițiștii din Argeș.

În cele din urmă, bărbatul a fost imobilizat, încătușat și dus la sediul Poliției, întrucât a devenit agresiv.

În timpul verificărilor efectuate la sediul unității de poliție, bărbatul a continuat să se manifeste agresiv, lovind pe unul dintre polițiști. Urmare a acestor împrejurări, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și ultraj", au mai transmis reprezentanții Poliției Argeș, citeți de Mediafax.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, care a decis reținerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca împotriva acestuia să fie luate, vineri, și alte măsuri preventive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel