Prefectul de Vrancea îl acuză pe Cristi Misăilă, primarul din Focșani, că a petrecut cu un condamnat penal în plină pandemie

Foto: Tembela Bohle - Pexels
Foto: Tembela Bohle - Pexels

Mai mulţi oficiali din judeţul Vrancea sunt acuzaţi că ar fi participat la o petrecere a unei persoane cercetate penal, în plină perioadă de restricţii. Printre ei, chiar primarul orașului Focșani. 

Prefectul Județului Vrancea, Gheorghiță Berbece, a transmis o sesizare către mai multe instituții publice cu privire la încălcarea normelor sanitare în actualul context pandemic de către primarul orașului Focșani, Cristi Misăilă, alături de alți șefi din cadrul unor instituții publice, prin participarea la petrecerea aniversară a unui afacerist condamnat penal pentru fraude fiscale, conform unui document obținut de G4Media.ro.

Cristian Misăilă a spus că a participat la eveniment, dar a susținut că au fost respectate toate criteriile prevăzute de lege în pandemie. În ceea ce privește faptul că a participat la aniversarea unui personaj cu condamnare penală, primarul a spus că ”a avut acest incident cu mulți ani în urmă, a fost reabilitat”, a explicat edilul pentru G4Media.ro

Ce acuză prefectul 

”Din informațiile primite, evenimentul a fost organizat în sala de festivități a Ballroom Ghibi din Focșani, eveniment cu implicații grave în pandemia de coronavirus, iar reprezentanții/conducătorii instituțiilor reprezentative în statul Român trebuie să fie primii care dau exemplu de responsabilitate și respectare cu strictețe a măsurilor de protecție.

În data de 12.03.2021, mai multe persoane cu funcții de conducere de la:
– Direcția Generală Antifraudă Constanța
– Direcția Regională a Finanțelor Publice Galați (șef Petrică Munteanu)
– Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani (procuror-șef Drîmbă)
– Administrația Județeană a Finanțelor Publice (director Iamandi Florin)
– Judecătoria Focșani (președintele Iulian Păun)
– ITM Vrancea (director adjunct Ciocan Sebastian)
– IJP Vrancea
– Primarul Municipiului Focșani

au participat la aniversarea zilei de naștere a unei persoane cu cazier penal pentru infracțiuni economice grave, cu încălcarea tuturor măsurilor de siguranță instituite prin Legea 55/2020” arată prefectul de Vrancea, conform celor publicate de sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel