Scandal în Voluntari! Candidatul PNL la primărie a fost agresat și acuză poliția de complicitate

Politia
Politia

Florin Secară, candidatul PNL la primăria Voluntari, acuză că a fost agresat, sâmbătă, de niște "huligani" care erau "pe-o mână cu polițiștii".

"În timp ce încerca sâmbătă dimineaţa să stea de vorbă cu cetăţeni din Pipera, deputatul Florin Secară, candidat PNL la Primăria oraşului Voluntari, a constatat că pe urma sa se afla un grup de oameni turbulenţi, protejat de Poliţia Locală. Dându-şi seama de potenţialul de conflict, parlamentarul a urcat în maşină, vrând să se îndepărteze de aceştia, dar oamenii s-au aşezat în faţa maşinii, blocându-i astfel retragerea, în timp ce îi adresau expresii injurioase", se arată într-un comunicat de presă.

Candidatul PNL, care este și deputat, susține că după ce a telefonat la numărul de urgenţă 112, sesizând că este agresat de un grup de huligani, a constatat că şi reprezentanţii Poliţiei Naţionale sosiţi la faţa locului erau "pe-o mână cu agresorii".

Florin Secară mai spune că a fost bruscat de agresori chiar în fața polițiștilor, iar aceștia nu au făcut nimic.

"Acesta a fost bruscat de agresori sub ochii poliţiştilor, reprezentanţii legii pretinzând că nu au văzut nimic, susţinând că ei nu sunt bodyguarzii. La faţa locului a ajuns între timp şi şeful Poliţiei Române din Voluntari, care şi-a încurajat subordonaţii să îl hărţuiască pe deputatul PNL, ignorându-i cu desăvârşire pe cetăţenii violenţi. Parlamentarul încolţit le-a spus poliţiştilor că va suna din nou la 112, iar aceştia l-au ameninţat că, dacă sună la numărul de urgenţă, îl vor amenda, lucru care s-a şi întâmplat.

Alături de Secară, au fost amendaţi şi tinerii care îl însoţeau pe acesta la discuţiile cu locuitorii cartierului Pipera din oraşul Voluntari", se mai arată în comunicatul de presă.

Au venit și jandarmii

Sursa citată precizează că scandalul a fost aplanat de jandarmi.

"Lucrurile s-au liniştit abia când la faţa locului au ajuns, în urma celui de-al doilea apel telefonic al lui Secară la 112, reprezentanţii Jandarmeriei Române", mai spune comunicatul de presă.

Florin Secară a declarat că va formula „plângeri împotriva poliţiştilor care şi-au dat mâna cu huliganii în republica lui Florentin Pandele" şi că „este inadmisibil ca, în 2016, chiar şi poliţia naţională, Poliţia Română, să fie aservită interlopilor care protejează interesele mafiote ale unui mărunt dictator local".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel