Scandal în Tulcea. Primarul Constantin Hogea ar fi cenzurat un film cu un puști de bani gata

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, este acuzat de către tulceni de cenzură, după ce ar fi intervenit ca imaginile unui accident surprinse de camerele de supraveghere să fie șterse de pe pagina de Facebook a Poliției Locale Tulcea, scrie ziaruldetulcea.ro.  Șoferul implicat în accident este fiul unor oameni de afaceri din Tulcea, implicaţi în comerţul cu amănuntul.

Înregistrarea unui accident spectaculos, produs în centru orașului Tulcea, a devenit viral, după ce a fost postat pe pagina de Facebook a Poliţie Locale Tulcea.

Doar că, evenimentul, care nu s-a soldat cu urmări grave, a devenit un amplu subiect de discuție, după ce, potrivit sursei citate, clipul ar fi fost șters la solicitarea telefonică a primarului orașului, Constantin Hogea, conform paginii Poliţiei Locale.

Vezi AICI filmul accidentului

„Imaginile audio-video care sunt făcute publice fiind extrase din sistemul de supraveghere video a traficului rutier de pe raza municipiului Tulcea se pot pune doar la dispoziţia organelor abilitate de lege (ministerul administraţiei şi internelor, ministerul public) şi a instanţelor de judecată și nu se vor face publice fără o dispoziție legală", este precizarea postată pe o pagină de facebook administrată pe numele primarului Constantin Hogea, deși nu se știe dacă pagina respectivă are carater oficial.

Decizia primarului a stârnit și mai mult curiozitatea tulcenilor, dar și nemulțumirea lor, mai ales că reprezentanţii Poliţie Locale nu au publicat date personale despre autorul accidentului.

Potrivit sursei citate, șoferul care a produs accidentul rutier ar fi fiul unor oameni de afaceri din Tulcea, implicaţi în comerţul cu amănuntul.

Una dintre firmele acestora ar figura în MO cu o donaţie către PDL, partidul primarului Hogea, în timp ce altele ar avea şi afaceri directe cu Primăria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel