Scandal în trafic, la Ploiești. S-a tras cu un pistol tip airsoft

Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Un scandal a izbucnit în trafic, în zona Parcului Municipal Vest Ploieşti. S-a tras cu un pistol tip airsoft.

Două persoane au fost rănite în urma unui scandal care a avut loc, duminică seară, în zona Parcului Municipal Vest Ploieşti, şi în timpul căruia s-a tras cu un pistol tip airsoft, unul dintre agresori fiind reţinut, a anunţat, luni după-amiază, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

'La data de 2 mai a.c., în jurul orei 21:00, Poliţia Municipiului Polieşti a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că, în zona Parcului Municipal Vest Ploieşti, două persoane sunt lovite. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că în urma unui conflict spontan generat în trafic, doi bărbaţi ar fi fost loviţi în zona capului cu pumnii, fiind folosit şi un obiect contondent. Ulterior unul dintre agresori ar fi tras cu un pistol tip airsoft cu bile de plastic, nesupus autorizării, asupra lor, provocându-le leziuni în zona spatelui şi membrelor superioare', precizează sursa citată.

Potrivit acesteia, victimele au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, agresorii fiind conduşi la sediul poliţiei unde în prezent se administrează probatoriul în cauză, unul dintre autori fiind deja reţinut pentru 24 de ore, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel