EXCLUSIV  SCANDAL în Poliție. Christian Ciocan: Ne-am ținut de promisiune!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Purtătorul de cuvânt al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România, Christian Ciocan, a transmis că instituția s-a ținut de promisiune.

„Conform celor afirmate, Federația își respectă promisiunea. În acest moment, adresele au fost înaintate șefului Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, și șefului Poliției Române, Eduard Mirițescu. Acestea sunt atât în baza legii 544/2001, fiindcă instituțiile au obligații legale și nu opțiuni, dar și în baza acordului colectiv realizat cu Ministerul Afacerilor Interne între sindicatele reprezentative, cu un alt statut și cu o altă putere juridică”, a transmis Ciocan.

„Datele sunt simple, sunt la îndemână, nu necesită o mare durată de timp fiindcă fac parte din activitatea cotidiană și, până la acest moment, au fost implementate de mult, pentru că se lucrează atât cu buget, cât și cu indicatori de performanță. Practic, acești indicatori, sunt evaluați în mod permanent, așa că nu este vorba decât de o adiționare a acestor date și o transmitere către noi, către Federație”, a adăugat el.

Opinia publică, informată de Federație

„Totodată, după cum am promis, Federația va pune la dispoziția opiniei publice, a presei din România și a oricărei structuri de presă interesată toate aceste date, pentru a ne edifica. Poliția este un serviciu public care se adresează comunității, are atribuții prin lege și proceduri în baza cărora lucrează, iar aceasta nu trebuie să facă nici mai mult, nici mai puțin. În atare condiții, Ministerul de Interne va trage concluzii, fiindcă banii trebuie utilizați cu respect față de cei care îi alocă, respectiv de cetățenii români, trebuie utilizați cu cap, astfel încât pe bugetul alocat să obținem cele mai bune rezultate.

Suntem în așteptare, mâine vom trimite adresele către DGA și DGPI și, de asemenea, vom comunica cu DNA și DIICOT”, a conchis Christian Ciocan.

Dovezi FOTO

1. -imagine fara descriere- (ciocan_document_2_58241700.jpeg)

2. -imagine fara descriere- (ciocan_document_1_32808700.jpeg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel