SCANDAL în emisiunea lui Ciutacu: Dacă nu vorbiți măsurat, OUT!

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Emisiunea de miercuri seară a jurnalistului Victor Ciutacu, de la România TV, a fost marcată de replici aprinse, totul începând de la o intervenție telefonică a avocatului Lucian Bolcaș.

Așadar, în urma unei intervenții telefonice a lui Lucian Bolcaș, care, la un moment dat, a adus în discuție numele lui Nicolae Ceaușescu, Ben-Oni Ardelean, membru PNL, s-a declarat „siderat". „Efectiv, sunt siderat de propaganda asta comunistă. (...) Nu se poate așa ceva! Nu-mi vine să cred că, după 30 de ani de la revoluție, în care au murit oameni la Timișoara, vine Bolcaș acum să îl laude pe Ceaușescu", a zis acesta. „Dar nu l-a lăudat!", a intervenit Victor Ciutacu.

Membrul PNL a continuat să spună că este siderat. La un moment dat, Ciutacu i-a zis: „Domnule, vreți să vă opriți?".

„Să vă măsurați cuvintele”

Ulterior, Lucian Bolcaș a intervenit telefonic. „Îl lăsați pe om să vă răspundă sau nu?", i s-a adresat Ciutacu invitatului său. „Vă rog, răspundeți cum îl lăudați pe Ceaușescu", a zis Ardelean.

„Nu pot să-l laud pe Ceaușescu. Îmi dați voie să continui? Dar rememorez câteva evenimente istorice care mi-au rămas ca fiind lucruri importante pentru România", a spus Lucian Bolcaș.

„Suntem în 2018, domnule Bolcaș, sincer vă spun. După ce oameni au murit la Timișoara, în București, în alte locuri, dacă îi mai lăudați pe ăștia, mergeți cu ei în instorie", a spus Ardelean. „Nu i-am lăudat", a răspuns Bolcaș.

„Extraordinar! O nesimțire ca asta nu am văzut în viața mea!", a mai spus Ardelean. „Domnule, vă rog frumos să vă măsurați cuvintele. Sunteți într-o emisiune de televiziune. Dacă nu vă place, plecați. Domnule Ardelean, acum! Dacă nu vă place, aveți posibilitatea de a vă ridica. La mine în emisiune vorbiți măsurat, dacă nu vorbiți măsurat, OUT!", a zis jurnalistul Victor Ciutacu.

De menționat că acesta a rămas în cadrul emisiunii de la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel