Scandal în curtea școlii. Doi profesori s-au luat la bătaie - VIDEO

Un scandal de proporţii a izbucnit în curtea unei şcoli din Dâmboviţa, în faţa a zeci de elevi şi părinţi.  Din cauza geloziei, profesorul de sport s-a năpustit asupra profesoarei de chimie, cu care spune că ar avea o relaţie. Femeia neagă însă totul. Scenele au fost surprinse de camerele video.

Scandalul a avut loc Hulubeşti, judeţul Dâmboviţa. Pe imagini se vede cum profesorul de sport se duce glonţ spre profesoara de chimie şi începe să o lovească.

Femeia, căsătorită şi cu doi copii, susţine că bărbatul a făcut o obsesie pentru ea şi o hărţuieşte încă de anul trecut, de când au predat amândoi la aceeaşi şcoală.

De celalaltă parte, profesorul de sport, un tânăr de 25 de ani, spune că a avut o relaţie intimă cu femeia, dar şi-a ieşit din fire când a aflat că îl înşela.

Imediat după incident, profesoara a mers la poliţie şi a depus o plângere penală. Acum, bărbatul este cercetat pentru loviri şi alte violenţe.

Profesoara agresată este dispusă să renunţe la plângere dacă profesorul de sport, care predă acum la o şcoală învecinată, promite să nu se mai apropie de ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel