Urmărește emisiunea live


SCANDAL în CNA: Valentin Jucan îi atacă pe colegi

alexandru-valentin-jucan-dcnews_309x206
alexandru-valentin-jucan-dcnews_309x206

Valentin Jucan, membru CNA, critică, într-un comunicat, atitudinea din ultima vreme a forului audiovizual.

”Ceea ce este cel mai grav este dezinvoltura cu care mizeria din audiovizual, cancan-ul ridicat la rang de must-have, sunt tolerate de aceeaşi majoritate”spune Valentin Jucan

Jucan spune că noul CNA trădează încrederea publicului.

„Ore peste ore de audieri şi vizualizări de rapoarte de monitorizare, însoţite de reacţii de dezaprobare din partea membrilor, dar finalizate cu o blândă mângâiere sub forma unor somaţii sau amenzi cu valoarea unui pumn cu bomboane”, spune acesta în comunicat.

În același document, Jucan condamnă modul de lucru al Consiliului care se întâlnește în secret pentru a discuta ordinea de zi. „Daţi radiodifuzorilor înainte de şedinţele publice rapoartele de monitorizare. Renunţati la a parcurge ordinea de zi înaintea dezbaterilor publice, pretextând o întâlnire necesară stabilirii ordinii de zi. (…) Şi cel mai important, la momentul luării deciziilor, ţineţi cont de petiţia initiata de C.N.A. la care publicul a reactionat pozitiv”, a mai precizat Jucan în comunicat.

Consiliul Național al Audiovizualului a reacționat la comunicatul dat astăzi de Alexandru Jucan.

Într-un comunicat semnat de “Biroul de presă”, se spune că poziția lui Jucan “are în primul rând un rol autocritic, dl. Valentin Alexandru Jucan făcând o radiografie a propriilor atitudini manifestate în calitate de membru al CNA”. În comunicatul CNA se mai spune că Alexandru Jucan a lipsit mai multe săptămâni de la serviciu. “Valentin Alexandru Jucan nu a fost prezent “la serviciu”, în sensul clasic al termenului, lipsind în perioada 31 ianuarie – 11 februarie 2013 si 14 – 19 februarie 2013, fara a prezenta la Secretariatul institutiei un document care sa justifice acest fapt”, se arată în comunicatul CNA. Deși este scris într-o notă personală, documentul CNA nu este asumat de niciun membru al forului, fiind semnat doar cu “Biroul Comunicare și Relații cu Publicul.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel