Scandal în Bihor. Soțul unei primărițe, acuzat că a bătut un fost procuror

Scandal în Bihor. Soțul unei primărițe, acuzat că a bătut un fost procuror / Foto: Captură video Facebook
Scandal în Bihor. Soțul unei primărițe, acuzat că a bătut un fost procuror / Foto: Captură video Facebook

Scandal uriaș într-o localitate din județul Bihor. Soțul unei primărițe este acuzat că a bătut un fost procuror.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Bihor, a ajuns plin de sânge şi cu răni grave la spital, după ce a fost bătut într-un magazin, transmite Realitatea Plus. Acesta ar fi un fost procuror.

Martorii prezenţi la întregul scandal îi aduc acuzații grave soţului primăriţei din localitatea Brusturi.  Potrivit acestora, victima ar fi susţinut-o pe primăriţă în campania electorală, în schimbul promisiunii că aceasta îl va angaja la primărie. Promisiunea nu ar fi fost onorată, iar de atunci bărbatul s-a întors împotriva edilului. Între cei doi ar fi început un conflict. În cele din urmă fostul procuror ar fi fost bătut de soțul edilului. Acesta a ajuns la spital cu mai multe răni pe corp şi cu capul spart. 

VEZI ȘI: Primar din Vaslui, derapaj: Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci... cu furcile, coasele și securile!

Nu a fost depusă o plângere penală

"Din primele informaţii, conflictul a fost spontan", a declarat pentru Bihoreanul, Ioana Lascău, ofiţer de presă al Poliţiei Bihor, confirmând informaţiile. Potrivit sursei citate, primii poliţişti ajunşi la locul incidentului au fost cei de la Secţia 7 de Poliție Rurală Tileagd, cei care au şi efectuat cercetarea la fața locului, au prelevat probe și i-au audiat pe martori.

"Până în prezent nu a fost depusă plângere penală în cauză, dar polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd s-au autosesizat și au întocmit dosar penal în cadrul căruia cercetează împrejurările în care s-a produs fapta. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor suferite se va face încadrarea juridică a faptei și vor fi luate măsuri legale în consecință", a declarat Ioana Lascău.

Bihoreanul ar fi încercat s-o contacteze pe Livia Bârlău, dar aceasta nu ar fi răspuns nici la apelul telefonic, nici la mesajul trimis de reporter. Soțul primăriței ar fi fost implicat anterior și în alte scandaluri similare.

VEZI ȘI: Procuror, fotografiat complet dezbrăcat într-un magazin din Polonia. Plecase să își cumpere alcool

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel