Scandal în Belgia: Trei români, arestați pentru tentativă de răpire

47
47

Trei cetăţeni români au fost arestaţi, joi, ei fiind acuzați de tentativă de răpire a unui copil de 6 ani, în oraşul Seriang, din provincia Liege, în estul Belgiei, informează presa belgiană. Procurorii suspicionează și o posibilă legătură a celor trei suspecți cu o altă tentativă de răpire, din 26 martie, de la Jemeppe-sur-Meuse.

Românii, doi bărbați și o femeie, între care un frate și o soră, sunt acuzați că ar fi încercat, miercuri, să-l răpească pe Gregory, în vârstă de șase ani, care se plimba cu o bicicletă într-o zonă periferică a localităţii Seraing.

Potrivit informaţiilor preliminare, fratele și sora au coborât din camioneta de culoare albă, iar bărbatul i-ar fi acoperit gura pentru a-i bloca țipetele. Tentativa de răpire nu a reușit, datorită țipetelor scoase de sora băiatului și a celor două prietene ale ei, care au văzut ceea ce s-a întâmplat și au reușit să alerteze vecinii.

Presupușii răpitori au fugit atunci, dar au revenit mai târziu, moment în care comunitatea a blocat camioneta până când au sosit polițiștii.

Cei trei români acuzați de tentativă de răpire au fost plasați sub mandat de arestare şi încarceraţi la închisoarea Lantin, iar ancheta, aflată în derulare urmează să confirme sau să infirme depozițiile martorilor.

Românii incriminați susțin că sunt nevinovați și nici nu au antecedente penale cunoscute de justiția belgiană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel