SCANDAL imens la "Românii au Talent". Fanii s-au REVOLTAT după decizia Pro TV

Foto: Facebook
Foto: Facebook

A ieșit scandal uriaș pe rețelele de socializare în urma deciziei producătorilor emisiunii "Românii au Talent". Iată de ce și ce spun internauții. 

Deciziile luate pe Pro TV pentru semifinala și finala emisiunii "Românii Au Talent" au stârnit un val de critici dure pe pagina de socializare a emisiunii, pentru că fanii s-au declarat nemulțumiți de desfășurarea nedreaptă a scenariului.

Măsurile impuse de pandemia de COVID-19 au pus în dificultate posturile de televiziune, care au fost nevoite să schimbe formatul emisiunilor deja începute, înainte de declanșarea virusului. 

Ei bine, în ediția de aseară, realizatorii "Românii au Talent" le-au propus telespectatorilor să urmărească reluări ale celor mai spectaculoase numere din timpul sezonului. Astfel, au fost aleși 22 de concurenți, iar dintre aceștia, în funcție de voturile telespectatorilor, pe 28 mai, în mare finală, va fi ales "Premiul de originalitate".

Scandal monstru. Ce spun internauții

Decizia a stârnit un scandal monstru, și asta pentru că internauții susțin că cele 22 de numere pentru "premiul de originalitate" ar fi trebuit alese de public. Fanii au acuzat că "li s-au băgat pe gât" prestații cu care unii nu ar fi fost de acord și că show-ul s-a trasformat mai mult în ceva care ține de comunism.

"Romanii au talent dar cine alege aceste momente? Nu ar trebui alese de public? Unde mai e alegerea publicului? Ne bagati pe gat iarasi un rengle, e show sau in continuare comunism?", "Astea sunt în reluare, vrem altele noi! ",  "Da a mai fost odată" și "În direct nu se poate?", au fost unele dintre comentariile publicului.  

Cum se votează pentru premiul de originalitate

PRO TV a anunțat, într-un comunicat de presă, că cei care care au impresionat de-a lungul acestui sezon prin unele dintre cele mai surprinzătoare momente văzute în competiție au intrat aseară în lupta pentru premiul de originalitate!

„De aseară și până joi, 28 mai, cei 22 concurenți pot fi votați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, cât și prin sms la numărul 1264, unde limita de voturi este de 10 mesaje/concurent. Cine va câștiga premiul de 10.000 euro, vom afla în marea finală!", se arată în comunicat.

Vezi AICI lista concurenților pentru PREMIUL de ORIGINALITATE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel