SCANDAL din cauza banilor. Dide: Nu sunteți în stare să donați 5 lei! Normal că nici eu nu dau 2 lei pe voi!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cristian Mihai Dide a răbufnit când a văzut că aproape nimeni nu îl mai ajută cu donații pentru acțiunile sale civice. ”Oare pentru cine mă zbat eu, oare pentru ce investesc eu nervi, în primul rând, timp și bani?”, se întreabă activistul civic.

”Încep această postare prin a-i mulțumi unui domn, Ion Luchian, care a donat o sumă ce acoperă aproape 85% din cuantumul amenzilor de care știm până în prezent. A făcut-o și în trecut și a făcut-o iar. Vă mulțumesc domnule Luchian. Era să uit, amenzile date de Jandarmeria lui Dragnea condusă de Marcel Vela de la PNL.

În rest majoritatea donațiilor au fost primite de la oameni pe care îi știu personal. Oameni implicați care luptă pentru un Stat evoluat. Oameni care nu s-au ferit niciodată să ne ajute. Oameni al căror număr de telefon se află în agenda mea. Sunt oameni care sunt tot timpul lângă mine.

S-a ajuns la jenanta situație în care Dioleta Crețu și Sandi Matei, cetățeni amendați, au donat pentru amenzile lor.

Având în vedere cele spuse mai sus, am stat ieri și m-am gândit: Oare pentru cine mă zbat eu, oare pentru ce investesc eu nervi, în primul rând, timp și bani? Am realizat că fac treaba asta pentre cei care tragem să schimbă Statul ăsta.

Restul, aproape 20.000 de urmăritori,(nu includ și urmăritorii asociației care sunt 35.000) sunteți doar niște spectatori, niște indiferenți, niște consumatori de circ și manipulare. Sunteți oamenii cărora le place să privească și să își dea cu părearea. De aceea un puști de 18 ani ajunge să facă mișto de voi la un loc cu toată presa, pentru că v-a dat ce vreți să consumați.

Mai are rost să mă intereseze de părerea voastră când voi nu sunteți în stare să donați 5 lei pentru niște oameni care au curajul să fie liberi? Normal că nici eu nu dau 2 lei pe voi și pe părerea voastră.

Eu nu sunt entertainer, eu nu creez content pentru distracția voastră sau pentru monetizare. Eu apăr valori și principii indiferent de partid politic sau ideologii. Eu am nevoie de cetățeni nu de oameni. Nu am nevoie de urmăritori, am nevoie de susținători. Așa că dacă din 20.000 de urmăritori nu se găsesc 2000 care să doneze câte 5 lei, nu văd unde este susținerea și de ce aș mai face ceva pentru popor? Apoi vă întrebați de ce mulți ajung să fie interesați doar de bucățica lor? Uite de asta, că niciodată nu au văzut solidaritate. Când treci prin toate singur ajungi să crezi că ești singur. De asta fiecare trage pentru el, pentru că solidaritatea este 0.

POPORUL ĂSTA SE VA SCHIMBAT CÂND VOM ÎNVĂȚA SĂ FACEM MAI MULT PENTRU CELĂLALT DECÂT FACEM PENTRU NOI.

În schimb ipocrizia de a dona în starea de urgență a fost maximă. Normal că ați consumat doar ce s-a dat la televizor. Mă cum dracu s-au strâns milioane de euro când erau 500-600 de cazuri pe zi, iar acum când avem de 3 ori mai mult nu mai vezi nici o campanie de strângere de fonduri. Goana după faimă și imagine, atât. Cum dracu să donezi la Stat? Când Statul te fură de 30 de ani”, a scris Cristian Mihai Dide, președintele organizației Evoluție în instituție, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel