SCANDAL DEZBATERE Justiție: "Domnule ministru, dă-ți demisia!" Replică: "Du-te la SRI!"

Mihai Polițeanu, un reprezentant al Inițiativa România, l-a luat la rost pe ministrul Justiției la dezbaterea despre grațiere.

"Din punctul de vedere al Inițiativa România, există două soluții: să retrageți imediat ordonanțele de urgență și să vă dați imediat demisia!", a zis reprezentantul Inițiativa România.

"Scopul ordonanțelor este să vă scăpați prietenii și sponsorii politici. Din punctul de vedere al Inițiativa România, această întâlnire este o farsă! Acesta este scopul. Este recunoscut de sistemul judidicar, de cetățeni, de ambasade. Nu mai sunteți un partener credibil de dialog. Textele au fost scrise conspirativ. Motivația este plină de falsuri. Ați extins grațierea la cei condamnați cu suspendare, la toate tipurile de infracțiuni pentru cei peste 60 de ani", a mai zis Mihai Polițeanu.

Apoi s-a auzit o replică din sală: "Du-te la SRI!".

Alexandru Surcel a adăugat câteva cuvinte la declarațiile făcute de Mihai Politeanu: "Propunerile sunt create cu dedicație, pentru cei care au dosare în curs sau sunt deja condamnați. Comparați imaginile din penitenciare cu cele ale caselor lui Voiculescu sau alți condamnați să vedeți ce s-a întâmplat cu banii. Vă cer demisia, sunteți un personaj de tristă amintire".

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat, luni, la începutul dezbaterii pe ordonanţele din justiţie, că de graţiere nu vor beneficia violatorii, criminalii, recidiviştii sau cei acuzaţi de fapte de corupţie, precizând că toţi cei care doresc să participe la dezbatere o pot face.

[citeste si]

VEZI ȘI: Cine e Mihai Polițeanu, cel care i-a cerut demisia ministrului Iordache

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel