Scandal de proporții. Un primar suspendat și un președinte de ziar, acuzații fără precedent

Fostul președinte al ziarului local "Bună ziua Iași" Florin Asimionesei a vorbit pentru prima oară despre atacurile mediului politic și despre legăturile pe care le are cu primarul suspendat Gheorghe Nichita.

Gheorghe Nichita a trimis, duminică seară, un comunicat de presă în care scrie că a aflat "cu stupoare de campania de presă mincinoasă desfășurata la adresa mea de cotidianul local Bună ziua Iași". Primarul suspendat este de părere că materialele de presă sunt un atentat la libertatea sa. Gheorghe Nichita precizează că faptele prezentate într-un articol publicat de bzi.ro sunt "o înșiruire de grosolănii, de minciuni, de fapte inventate". 

Gheorghe Nichita revine la butoane în PSD. Radu Tudor, reacție vehementă

Gheorghe Nichita a atras atenția că nu poate fi șantajat și a subliniat că de fiecare dată când a candidat la alegerile locale a simțit presiuni, cărora nu le-a cedat: "Eu nu pot fi șantajat. Așa cum am mai spus-o, o repet și acum: în fiecare dintre cele trei mandate pe care le-am cââtigat în fruntea Primăriei Iași, am simtit presiuni «din afară». Campanii de denigrare, de defăimare, atacuri la persoană. Însă, nu le-am cedat niciodată. Nu o voi face nici acum".

Președintele BZI, culisele întâlnirilor cu Nichita

Fostul președinte al BZI Florin Asimionesei a declarat, după comunicatul de presă trimis de primarul suspendat al Iașului că nu a vrut niciodată să aibă de-a face cu Gheorghe Nichita. El adaugă: "Recunosc că m-am văzut de câteva ori cu domnul Nichita după ce a ieșit din arestul la domiciliu. Mai exact, de două ori. M-am vaăut pentru ca a insistat să ne vedem, m-a sunat de mai multe ori și într-un final am acceptat să ne vedem. (...) Prima dată ne-am văzut pe data de 22 iulie 2015 la un restaurant din zona Copou. Pe data de 3 august m-am văzut la Bolta Rece. El m-a sunat, eu mâncam acolo și l-am invitat la un borș de găina. Am acceptat și de această dată să mă vad cu el. De fiecare dată i-am spus ca locul lui nu mai este la primarie", potrivit bzi.ro

Liviu Dragnea, anunț-bombă pentru penalii din PSD

Jurnalistul susține că primarul suspendat a vrut să se întâlnească cu el pentru că voia o imagine mai bună în presă. Florin Asimionesei a mai spus că Gheorghe Nichita i-a declarat că "va da doi-trei afară de la PSD" pentru a se liniști toți, fapt spus de Gheorghe Nichita și public. 

VEZI ȘI: Gheorghe Nichita, vehement după ce a fost atacat: Urmează excluderi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel