Scandal de proporții la PRO TV. Angajații concediați au chemat poliția

Mai mulți angajați ai Pro TV ar fi fost anunțați, vineri, că sunt concediați și că ar trebui să părăsească sediul în jumătate de oră, veste ce i-a înfuriat enorm.

UPDATE: Angajații disponibilizați vor intra în grevă

Întregul departament de PR și comunicare al Pro TV a fost desființat, vineri, potrivit informațiilor paginademedia.ro.

Zece persoane care se ocupau de comunicarea pentru toate posturile: Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Sport.ro, dar și posturile de radio.

Angajații departamentului de PR au fost înștiințați că trebuie să părăsească clădirea în cel mai scurt timp. Se pare că angajaților nu li s-a dat nicio explicație.

Conform acelorași surse, următorul departament vizat pentru restructurare este cel de promo, care numără 20 de persoane.

VEZI ȘI: PRO TV, anunț de ultimă oră! Ce vei urmări din toamnă

Ptrivit ultimelor informații, angajații de la departamentul de PR au chemat poliția, motivul ținând de faptul că se încearcă îndepărtarea lor din clădire cu bodyguarzi și pentru că le-au fost închise calculatoarele.

„Ni s-a spus că încetează colaborarea cu noi și să părăsim clădirea în jumătate de oră. Bodyguarzii chiar ne-au rugat frumos să plecăm ca să nu le facem probleme. Ne-au întrerupt calculatoarele fără niciun motiv", a declarat unul dintre cei disponibilizați.

„În acest moment, așteptăm să ne dea o hârtie pentru că nu avem niciun fel de explicație legată de motivul restructurării", a mai povestit un angajat al Pro TV care a dorit să-și păstreze anonimatul.

PRO TV o duce mai bine fără Sârbu

Veniturile Pro TV au crescut mult în primul trimestru al acestui an, potrivit datelor financiare publicate miercuri.

Central European Media Enterprises (CME), compania care deține Pro TV, a înregistrat în România venituri de 49,6 milioane de dolari în perioada ianuarie – martie 2014, un plus de peste șapte milioane de dolari față de aceeași perioadă a anului 2013.

VEZI ȘI: Pro TV pierde vedete pe bandă rulantă. Două nume grele au încetat colaborarea

Profitul operațional înainte de depreciere și amortizare a crescut de peste patru ori, de la 959.000 de dolari, la 5,4 milioane de dolari.

Plecări masvie 

Mai multe vedete au decis să părăsească Pro TV în ultima vreme. Pavel Bartoş, Smiley, Loredana, Ştefan Bănică şi Mihai Petre NU au fost menționați în ultimul comunicat de presă al televiziunii, în care anunța programele din toamnă.

Horia Brenciu și Mona Segall sunt alte nume mari care au plecat din Pache Protopopescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel