Scandal cu voturile juriului la EUROVISION 2022. Mihai Trăistariu: E cusută cu aţă albă. Aşa funcţionează, de fapt

Facebook Mihai Trăistariu
Facebook Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu intervine în scandalul voturilor de la EUROVISION 2022, după ce juriul României a fost descalificat. El a explicat care este, de fapt, procedura de vot pentru jurii. 

"SCANDALUL VOTURILOR LA EUROVISION ...

Hai să vă zic ce mi se pare straniu !

În 2017 am fost invitat de Tvr să fac parte din juriul internațional. Juriile din fiecare țară sunt formate din 5 muzicieni.

Dintotdeauna juriul pune notele cu o seară înainte. Așa e regula ! NOI, JURAȚII, VEDEM PE UN ECRAN ULTIMA REPETIȚIE A CONCURSULUI INTERNAȚIONAL, CU COSTUME, SHOW, DECORURI ETC.

Și trimitem notele conform acestei ultime repetiții ... Deci, în niciun caz nu notăm în seara finalei! Și-atunci ... ce zice EBU că n-a mers? Ce n-a fost ok de la jurii în timpul finalei de aseară? E taaare dubios! Ei aveau notele juriului ... de la toate țările ... cu o zi înainte ! Deci ... de alaltăieri!!!

Așa se procedează peste tot! Hm ...Ceva nu se potrivește! 

P. S. : Dacă ar fi găsit nereguli, așa cum insinuează cei de la EBU, le-ar fi găsit cu o zi înainte! Și aveau timp să repare totul! Să se transmită din nou notele! Să corecteze totul. Aveau 24 de ore la dispoziție.

Asta cu ... "nereguli la voturile juriului din România " ... e cusută cu ață albă! Și-atunci ... cică ... nu au mai luat în calcul voturile juriului românesc și au pus note simulate de computer. Simulate ... cum? Pe ce bază? Să fim serioși!!!

La 6 țări cică ... au sesizat aceste nereguli și atunci "computerul " s-a autosesizat și a pus el notele corect, după calcule "matematice".

Ce vrăjeală stupidă! E penal, fraților! Ce-i măgăria asta?!", a scris Mihai Trăistariu pe Facebook. 

Juriul României, descalificat 

Juriile a şase naţiuni participante în cea de-a doua semifinală EUROVISION 2022 au fost descalificate, din cauza unor nereguli, a anunţat EBU. În locul lor au fost introdus un rezultat agregat înlocuitor pentru fiecare țară în cauză, atât pentru a doua semifinală, cât și pentru marea finală (calculat pe baza rezultatelor altor țări cu un istoric de vot similar).

Cele şase jurii naţionale descalificate au fost Azerbaidjan, Georgia, Muntenegru, Polonia, România şi San Marino. 

"În urma analizei votului juriilor, realizată de către EBU, după cea de-a doua semifinală EUROVISION 2022, au fost observate mai multe tipare neregulamentare de vot în rezultatele celor şase ţări menţionate. 

Pentru a nu afecta competiţia, a fost calculat un rezultat agregat înlocuitor pentru fiecare țară în cauză, atât pentru a doua semifinală, cât și pentru marea finală (calculat pe baza rezultatelor altor țări cu un istoric de vot similar). Procesul a fost omologat de Monitorul de Votare. 

EBU ia în serios orice încercare de a manipula votul la Eurovision şi are dreptul să înlăture astfel de voturi, chiar dacă nu influenţează rezultatul final", se arată în comunicatul EBU, conform escxtra.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel